“I Am Not Pregnant” Ameera Khan Jawap Komen Netizen Nampak Baby Bump

Kalau diserahkan kepada segelintir netizen untuk menjadi pengintip, pasti banyak kisah pelik yang akan dapat. Itulah yang terjadi kepada personaliti media sosial dan juga adik kepada Neelofa, Ameera Khan.

Ameera Khan atau lebih dikenali sebagai Little Miss Khan di laman sosial Instagram miliknya memuat naik sekeping gambar dirinya yang mempromosikan pakaian yang dipakainya.

“I can see your pretty cute bump,” tulis seorang netizen di ruangan komen.

“Baby bump, congratzz,” tulis seorang lagi netizen.

Di ruangan komen tersebut, secara umum Ameera memberitahu bahawa dia tidak hamil.

“I am not pregnant,” tulis Ameera.


Sudah tentulah ramai peminat Ameera turut menyokong kenyataannya itu.

“Baby bump baby bump. Tengok perut korang tu flat macam papan ke? Perut sendiripun berlapis,” balas seorang wargamaya.

“Tak boleh ke ada nampak bump? Omg, semua orang kena ada perfect body ke?” tulis seorang lagi wargamaya mempertahankan Ameera.

“That’s lemak bump hahaha not baby bump,” tambah seorang lagi wargamaya.


Komen-komen yang menyokong Ameera menyebabkan netizen asal yang meninggalkan komen mengenai baby bump tersebut membuat permohonan maaf.

“I’m sorry my word buat orang salah faham. Saya tak terfikir pun adik Neelofa ni mengandung dan saya pun tak tahu adik Neelofa ni dah berkahwin atau belum.

“Jangan salah faham semua. I’m also have prety cute bump too,” tulis netizen tersebut memohon maaf.

 

View this post on Instagram

 

that’s how you feel? ⁣ ⁣ ⁣ @zaloramy⁣ #ZALORAGetTheLook

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan) on

Pada awal tahun ini pernah ada khabar angin yang mengatakan Ameera telah berkahwin tanpa pengetahuan sesiapa apabila menghilangkan diri selama 8 bulan.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber: Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“I Am Not Pregnant” Ameera Khan Jawap Komen Netizen Nampak Baby Bump"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*