“Overnya,”Gambr, Video Zul Ariffin Dan Ruhainies Berpelvkan Bikin Ramai P@nas

Mesra betul nampaknya Zul Ariffin dan Ruhainies.

Gambar-gambar yang dimuat naik di Instagram masing-masing disifatkan sebagai terlampau ‘over’ kata netzien.

Namun bagi Ruhainies dia tak kisah dengan persepsi yang dilemparkan peminat kerana dia mengakui selesa berlakon dengan Zul.

“Saya tak kisah orang nak kata cinta lokasi atau apa. Bagi saya ia adalah perkara biasa. Mana-mana penggambaran pun, orang akan buat spekulasi sama malah peminat mengharapkan hero dan heroin bersatu secara realiti.

“Saya okay saja dengan persepsi mereka. Apa yang penting saya sudah buat kerja. Diakui, berlakon dengan Zul sangat mudah. Sebelum ini saya dengar Zul seorang yang garang dan macam-macam lagi.

“Tapi, apabila mula berlakon sama, dia sebaliknya. Dia jenis ‘happy go lucky’, kelakar dan kami sekepala. Memang seronok dapat berlakon bersama. Suka berkawan dengan dia,” katanya seperti dipetik di Harian Metro.

 

View this post on Instagram

 

Ghaz & Mira berangan🤣 . #WifiSebelahRumah

A post shared by zul_ariffin (@zul_ariffin) on

Tambah aktres ini dapat bekerja dengan pelakon, pengarah dan pasukan yang bagus adalah satu rezeki.

“Bukan saja pelakon yang ‘best’, tapi pengarah dan kru juga ‘best’. Bagi saya ini satu rezeki dalam bekerja. Tak sedar kami dah nak habis ‘shooting’.”

 

View this post on Instagram

 

Ghaz & Mira soon in #WifiSebelahRumah > scene Tango-langgang 😆

A post shared by zul_ariffin (@zul_ariffin) on

 

View this post on Instagram

 

Should i say yes? 🥰

A post shared by @ ruhainies7 on

Drama Wifi Sebelah Rumah itu akan ditayangkan di TV3 tak lama lagi.

Berpeluk-peluk macam tu tak risau boyfriend lari ke Ruhinies?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:cari

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Overnya,”Gambr, Video Zul Ariffin Dan Ruhainies Berpelvkan Bikin Ramai P@nas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*