Sharifah Zarina Selamat Jalani Pembed@han Bvang Ketvmbuhan

Penyanyi Sharifah Zarina mendedahkan dia baru selesai menjalani pembed4han m4ta bagi mengelvarkan ketvmbuhan pada pagi tadi.

Menerusi sebuah entri di Instagram (IG)nya, Zarina, 39, bersyukur kerana segala prosedur berjalan dengan lancar.

“Terima kasih atas doa kalian. Saya tak sempat nak balas satu-satu. Pembed4han m4ta saya berjalan lancar. Alhamdulillah.

“Saya ingin berterima kasih kepada Dr Oomment George kerana telah berjaya mengeluarkan ketvmbuhan di bahagian m4ta saya dan hasilnya sangat kemas dan cantik,” tulisnya.

Dalam pada itu, pelantun lagu Langit Ke-7 turut mengucapkan terima kasih kepada salah seorang jururawat yang membantu menutupi avratnya di bahagian leher.


“Dan juga kepada adik nurse dalam video ni. Saya separuh sedar tapi dia jaga aurat saya. Dia tutup leher saya guna tudung @lovetahq kesayangan saya. Kalau ada siapa kenal adik ni tag dia ya,” tulisnya lagi.

Menjengah di ruangan komen, rata-rata peminat menasihati Zarina agar mendapatkan rehat secukupnya.

“@shawn_ahn139: Syukur Alhamdulilllah, rehat ya sis @sharifahzarina_official semoga cepat sembuh seperti sedia kala. Amin.

“@apple.ai: Alhamdulillah. Saya perasan juga mata you macam ada bonjol tu, tapi segan nak tanya. Syukur semuanya dah selamat. Jaga diri, makan ubat dan rehat secukupnya supaya sembuh cepat.

“@chombee.khaty: Alhamdulillah,” antara komen-komen yang ditulis.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Sharifah Zarina Selamat Jalani Pembed@han Bvang Ketvmbuhan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*