Fara Mendoza Ded4h Siapa Sebenarnya Laki Anju, Sekali Anju Muatnaik Video Yg Mengejvtkan

Kisah antara Zarina Anjoulie dan Fara Mendoza ini mendapat perhat1an para net1zen di luar sana.

Sebelum ini k3s antara mereka pernah juga naik mhkmh.

” Kes1an kan orang macam ni. Apa la masal4h hati dia, lvcu kan.

Sebenarnya video ni ada orang sent kat saya di DM. Kenapa bila live nak kena cakap pasal saya?”

Itu kata-kata ped4s keluar dari mulut Fara Mendoza yang juga merupakan pelakon, m0del dan personaliti media s0sial Malaysia.

Fara atau nama sebenarnya Norfaralinah binti Md Yunus mengeluarkan kata-kata itu terhadap bek4s pelakon, Zarina Anjoulie sewaktu live di Instagram beliau.


Sebelum itu Fara berkongsi video yang dihantar seseorang kepadanya yang menunjukkan Zarina mempersend4 beliau ketika sedang membuat live.

” Kenapa nak cakap pasal jam rolex saya, nak cakap pasal gelang saya, rantai saya..kenapa?

Memang saya tak lyan dia, cuma pel1k..lepas tu cakap saya tak kerja.

Video Anju ada di Bawah Sekali

” Haii dulu bukan main hlna saya dulu jual kerepek tepi jalan, depan 7E.

” Lepas tu bila aku dah beli rumah, cakap aku tak kerja pulak? Tak ke ment4l orang macam ni..macam kel4kar.

” Kau nak bangga sangat orang kahwin..aku tak kisah lah.

” Aku tak pernah kisah psal kau kahwin ke, tak kahwin ke..

Kau kahwin pun takde siapa yang datang, pond4n je yang datang. Sedar diri tu sikit.

” Siapa ada kat sisi kau? Kawan pun takde, Bff pun takde.. Ya Allah kau boleh pertika1kan kenapa aku tak kahwin..

” Yang kahwin dengan kau pun penganggvr, b1awak h1dup.. kau bel4 b1awak h1dup tu kau nak bangga?

” Helloo kalau aku nak bel4 b1awak h1dup, dah lama aku kahwin.. aku dah seratus kali kahwin kemudian cera1, kalau aku nak. sebab aku ni berduit!

” Tapi aku tak macam tu, so cerita dia jangan nak bangga lah bel4 b1awak hidup, bagi makan pakai semua.

” Eh aku tak faham lah dengan dia ni, tak habis-habis cakap pasal aku..padahal aku tak hing1n cakap psal dia

” Hey kau kahwin ke, terb0ngkang ke orang tak her4n lah. Kau nak pindah mana-mana ke kubvr ke, ner4ka ke orang tak her4n kat kau..

Video yang berdurasi 56:36 minit itu meraih lebih 64 ribu tontonan dan berpuluh k0men dari pengikut Fara.

Umum mengetahui Fara dan Zarina sering bertelag4h di media s0si4l.

Sementara Jun lalu, Fara juga telah menang sman m4lu ke atas Zarina yang dif4ilkan pegvamnya pada Januari lalu di Mhkmah Tinggi Seremban, Negeri Sembilan.

Fara ketika itu berjuang untuk k3s selepas terg4nggu dengan penyeb4ran gambar b#gel dilakukan pihak berkenaan dan tudvhan menggvgurkan ank.

Fara Mendoza Ded4h Siapa Sebenarnya Iaki Anju, Sekali Anju Muatnaik Video yg Mengejvtkan

Fara Mendoza nama yang sedang popular ketika ini.

Sebelum ini Fara Mendoa ada hadir ke SPRM untuk beri keterrngan namun semuanya dah selesai.

Fara berkata dia hanya hadir untuk beri kerjasama kepada pihak SPRM sahaja.

Semalam, agak hang4t di lman media s0slal antara Fara Mendoza dan juga Zarina Anjoulie.

Kedua-dua mereka ini ada berbalas kenyataan.

Fara Mendoza telah membuat satu live yang mana dia ada menerima beberapa mesej dari net1zen mengatakan Zarina ada cakap sesuatu di belakangnya.

Dari video itu, Zarina Anjoulie ada persoalkan tak ada orang nak kahwin dengan dia, dan di mana rumah dan juga jam Rolex milik Fara Mendoza.

Video ada di Bawah Sekali

Lepas itu Zarina ada menyanyi mengatakan “kau tak kerja mana datangnya duit itu”.

Ini pula resp0n dari Fara Mendoza melalui satu video yang berdurasi lebih kurang satu jam.

“Kenapa bila buat live kena asyik nak s1buk, cakap tentang diri saya?

Mengapa cakap tentang jam rolex saya, gelang, rantai, dah kenapa? Hati tak tenang ke, kesian”.

“Saya tak nak lay4n dia, tapi pel1k, cakap saya tak kerja.

Aku dah pun beli rumah, tetapi dia cakap aku tak kerja pulak, macam kelakar pula“.

“Nak bangga dah kahwin, aku tak kisahlah. Kamu masa kahwin pun tak ada sape yang datang, pondn je datang.

Sedar lah diri tu. Kawan pun tak ada”.

“Kahwin dgn kau tu pun peng4nggur, blawk hidup. Sekarang kau bel4 blawk hidup, itu pun kau nak bangga.

Kalau aku bel4 blawk dah lama aku kahwin sebab aku ada duit”.

Ini video dari Fara Mendoza. Boleh tengok sendiri.

Sementara itu, Zarina ada memberi resp0n tentang pekerjaan suaminya.

Ada satu gambar menunjukkan suaminya sedang berniaga.

Resp0n Zarina

Sementara itu, menerusi satu perkongsian di Instagram, Zarina atau lebih dikenali sebagai Anju dilihat memuatnaik hantaran terbaru.

Bagaimanapun Anju tidak menyatakan secara khusus kepada siapa entri tersebut ditujukan.

” Orang nak gelakkan laki aku niaga camni takpe la kalau stakat pakai BMW tapi kena panj4t pag4r tak guna gak”, tulis Anju.

Menerusi ruangan k0men pula ada pengikut yang dapat mengagak hantaran itu adalah sebagai resp0n bal4s Anju terhadap Fara Mendoza.

” Hahaahaa tak kisahla janji rejeki halal bak kata org kalau kaya jgn menvnjuk, dalam Islam di panggil r1ak , dalam malaysia di panggil SPRM” tulis Nick.

Kata Zarina, dia tak kisah jika ada orang nak perl3keh suaminya cari rezeki seperti itu

Kalau orang mahu gel4k suami aku berniaga macam gini tidak mengapalah.

Kalau pakai BMW kena panj4t pag4r tak guna juga, proud wife”.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:IG Fara Mendoza dan Zarina Anjoulie

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Fara Mendoza Ded4h Siapa Sebenarnya Laki Anju, Sekali Anju Muatnaik Video Yg Mengejvtkan"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*