Kec0h! Penampakan Kelib4t Lemb4ga Putih Dalam Video Muzik Ryan Deedat.. “Lemb4ga Putih Tu Nampak Mcm…..”

Muzik video lagu Monalisa nyanyian penyanyi Ryan Deedat mencuri tumpuan warganet selepas terdapat pihak yang mend4kwa terlihat kelibat lemb4ga putih dalam klip video berkenaan.

Perkara itu hanya disedari seorang pengguna, Mohd. Izwandy yang memaklumkan hal tersebut di ruangan komen selepas kira-kira seminggu video berkenaan dimuat naik di Youtube.

“Maaf ternampak ada lemb4ga putih di belakang bila babak akhir ketika Monalisa acukan pist0l, korang nampak tak?,” tulisnya.

Ekoran komen tersebut, rata-rata netizen cuba meneliti semula kemunculan lemb4ga yang dimaksudkannya itu.

Nah! Ternyata kelihatan satu objek putih yang tidak dikenal pasti muncul pada minit 3:20.

Bahkan, ramai yang mula mendakwa kemungkinan objek tersebut merupakan lemb4ga yang dikenali sebagai poc0ng.

Begitupun, Ryan ketika dihubungi Gempak memberitahu bahawa dia sendiri hanya menyedari hal tersebut selepas perkara berkenaan menjadi perbualan dalam kalangan netizen.

“Pada mulanya,  saya dan pihak pengurusan tak sedar pun ada penampakan sosok h4ntu. Bila dah seminggu keluar tiba tiba ada komen di YouTube menyatakan ada penampakan.

“Baru kami semua sedar ada kehadiran lemb4ga yang tak dijemput. Dari situ kami mula fikir balik, mungkin kami sal4h tapi bila sem4k dengan kawan-kawan semua kata mereka nampak benda yang sama. Itu yg membuatkan kami tertanya-tanya apakah lemb4ga tersebut,” ceritanya.

Menurut Ryan, penggambaran muzik video tersebut dilakukan di Puchong, Selangor pada waktu malam.

Ketika penggambaran, seramai tujuh orang kru berada di lokasi yang dirakam di sebuah deretan premis kedai.

“Masa kami shooting tak nafikan memang ada rasa ser4m sejuk dekat kawasan tu. Cuma, saya dan team memang tak endahkan dan tak nak ada fikiran neg4tif sebab kami memang nak selesaikan tugasan kami.

“Tak sangka pula ada kehadiran mkhluk yang tak diundang di situ,” katanya.

Terdahulu, muzik video tersebut diterbitkan pada 21 September lalu.

Sebelum ini Ryan yang dikenali dengan muzik berentak raggaeton itu pernah muncul dengan single berjudul Salimah bergandingan bersama penyanyi Allahy4rham Sandra Dianne.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Gempak via rotikaya

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Kec0h! Penampakan Kelib4t Lemb4ga Putih Dalam Video Muzik Ryan Deedat.. “Lemb4ga Putih Tu Nampak Mcm…..”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*