Cantiknya! ‘T4yang’ Bvah H4ti Ank Mami, Usop Sedia Tamat Zaman Bujang

Naib juara Big Stage 2020 Usop sudah terbuka untuk berk0ngsi soal hati apabila mula berkongsi f0to bersama kek4sih hati yang dikenali sebagai Teha di laman media sosi4l.

Menurut Usop atau nama sebenarnya Muhammad Saiful Naim Muhammad Noor, 23, dia sudah bersedia apabila mula berkongsii sekeping f0to bersama kekasiih ketika memberikan kejvtan sempena ulang tahun kelahirannya pada malam 25 Oktober lalu.

“Nama dia Nur Fatehah, berusia 26 tahun dan dia kerja biasa sahaja di pejabat.

“Bagi saya, saya okay sahaja bila Teha pun berk0ngsi m0men-momen bersama saya di laman soslal sebab saya tak pernah dapat kejvtan macam tu dari orang yang saya sayang. Saya rasa sangat dihargai.

“Selalunya kalau saya kata okay, baru dia akan p0st gambar kami. Tak mengapa saya nak repost foto tersebut di Instagram sebab saya nak jadikan mom3n itu sebagai kenangan,” ujar Usop ketika dihubungi Gempak.

Malah menerusi satu sesi siaran langsung Instagram pada malam yang sama, Teha turut meng4kui sedang menjaliin hvubungan cinta dengan pelantun lagu Pencinta Setiamu itu.

Tambah Usop lagi, mereka sudah bertemu dengan keluarga masing-masing dan sememangnya sudah berhajat untuk menamatkan zaman bujangnya.

“Betul, saya memang sudah ke arah perkahwinan bila saya pun dah jumpa dengan keluarga dia dan keluarga kami pun dah saling mengenali. Lagi pun ini benda baik,” jelas anak kelahiran Kulim ini.

Di samping itu, Usop juga akan memberikan tunjuk ajar kepada buah hatinya tentang selok-bel0k dunia hiiburan.

“Bila kami berkawan, aut0matik dia pun cebvri bidang saya. Memang dia baru lagi, dia pun takvt nak masuk dalam bidang saya. Ada banyak benda dia perlu belajar,” jelas Usop lagi.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Cantiknya! ‘T4yang’ Bvah H4ti Ank Mami, Usop Sedia Tamat Zaman Bujang"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*