“Bayar Beribu Servis Macam…” Fara Mendoza Mengamvk

Nama Fara Mendoza mungkin tidak asing lagi bagi warganet kerana sebelum ini dia pernah dikaitkan dengan beberapa isu.

Hari ini, sekali lagi Fara dikatakan tidak berpuas hati dengan servis yang ditawarkan oleh sebuah syarikat penghantar barang.

Menurut Instastory miliknya, dia merasakan bagai telah diti1pu apabila perabot rumahnya masih lagi belum diambil dari rumah lamanya untuk dipindahkan ke rumah baru walaupun bayaran penuh sudah dibuat.

Dia suruh sambung esok sebab tak sempat turun barang, kondo jam 5 petang dah tak boleh masuk. Lepastu pukul 5 aku dah dekat Damansara, suruh ke Putrajaya pula.

Atas rosak habis, bawah elok je. Aku bayar beribu-ribu!

Katanya servis yang diterima sangat tidak memuaskan hati dan dalam masa yang sama ada beberapa perabot miliknya juga telah rosak dan patah.

Tambahnya lagi, bayaran penuh sudah dibuat dipaksa untuk menambah wang bayaran atas sebab tertentu.

Dalam masa yang sama, syarikat penghantar berkenaan turut telah mengeluarkan kenyataan bagi pihak mereka dan menyangkal segala dakwaan yang diterima itu.

Jika ambil basic pakej, jangan buat team kami macam nak full pakej. Situasi MCO ni management condo sangat ketat, jadi owner kena kerjasama untuk selesaikan borang pemindahan.

Syarikat tersebut turut menunjukkan bukti bagaimana mereka menyusun barang di dalam lori bagi mengelak daripada berlakunya kerosakan ke atas perabot tersebut.

Namun sebenatar tadi, Fara turut ada membuat live di laman Instagram miliknya bagi meluahkan rasa tidak puas hati berkenaan servis yang diterimanya itu.

Harapnya dapat la selesaikan isu ni cepat-cepat ya, takut berpanjangan pula lepas ni.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Hot.FM

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Bayar Beribu Servis Macam…” Fara Mendoza Mengamvk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*