“Depa Tak Pikiaq” Cute! Yuna Ajar Followers IG Cakap Perlis

Nama Yuna tidak perlu diperkenalkan lagi. Penyanyi yang mula menempa nama dari scene indie tanah air kemudian ke pentas besar seperti AJL dan kini, beliau mencipta nama sebagai penyanyi antarabangsa di Amerika Syarikat.

Semalam, Yuna ada memuat naik satu video dimana beliau mengajar followers-nya cakap Perlis. Video tersebut telah di muat naik di pelbagai akaun media sosial milik beliau seperti di Instagram, Twitter dan Tiktok. Korang boleh tengok video @yunamusic kat bawah ni

Cute je cakap Perlis

Rata-rata netizen terhibur dengan cara Yuna yang mengajar cakap Perlis dengan santai. Admin sebagai warga utara tanah air pun approved cara Yuna demo loghat Perlis ni.

Haa.. nasib baik sekarang dah faham. Boleh lah contact balik housemate dulu bagitau dah faham maksud celuih tu.

Kan.. admin pun terpegun dengan Yuna ni. Menyanyi jangan cakap lah, memang confirm-confirm sedap. 

Level international dah tu, tapi masih steady boleh cakap Perlis dengan fasih. Siap bagi contoh lagi tu. Terbaiklah Yuna!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Lobak Merah

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Depa Tak Pikiaq” Cute! Yuna Ajar Followers IG Cakap Perlis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*