Ini Resp0nd Balas ADUN Ketari Selepas Mel4nggr Arhan S0P.

Permohonan maaf itu dibuat beliau berkaitan satu gambar dik0ngsinya menerusi laman Instagram, sedang menyambut majlis ulang tahun kelahiran di satu lokasi di Selangor tanpa memakai pelitup muka dan menjaga penjrakan fizlkal.

“Saya memohon maaf jika tindakan saya melanggar sebarang SOP C0VlD 19. Saya tidak menggunakan sebarang kelebihan sebagai seorang wakil rkyat untuk bergerak dalam Selangor, negeri saya bermastautin.

“Saya rela dislasat oleh pihak berkvasa jika tlndakan saya melnggar sebarang SOP C0VID 19. Terima kasih,” ciap beliau menerusi Twitternya, pagi semalam.

Bagaimanapun, hantaran gambar di Instagram beliau bersama empat rakannya yang mendapat kec4mann netlzen sejak kelmarin, sudah dipadamkan.

Pemimpin muda DAP itu sebelum ini kerap turun ke kawasannya di Bentong, Pahang untuk menyampaikan sumbangan dan menemui penduduk yang memerlukan bantuan.

Sebelum ini, Young Syefura antara pemimpin yang lantang mengkrltik Menteri Perusahaan Perladangan Dan Komoditi, Datuk Dr Mohd Khairuddin Aman Razali, yang sengaja melanggar arahan kvarantin selama 14 hari selepas pulang dari Turki.

Khairuddin sudah dikompaun 1,000 kerana melnggar SOP kvarantin.

Reaksi Orang Ramai

Ni adun yang bertanggungjawab. Bagus nilai mpral dia. Dah salah, rela diambil tindakan..ajar nilai mo0ral yang baik dan bertanggungjawab rupanya.. Congratulations sebab bukan mudah nak turun kan eg0 dan mengakvi kesllapan. Patut dicontohi oleh ahli p0litik lain.

Mohon maaf je?bayar lah dnda weh,pmjara sekali..baru lah adil,xkiralah kau adun ke,cantik ke..once you gvilty,kena jalankan hukvman jugak.mohon ambil tindakan dengan adil supaya perkara macam ni dijadikan pengajaran.kalau boleh brat sikit dari rakyat biasa sbb dia adalah pemimpln yg x tunjuk contoh yg baik kpd rkyat semasa pandemlk.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:BHOnline

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Ini Resp0nd Balas ADUN Ketari Selepas Mel4nggr Arhan S0P."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*