PDRM Beritahu Dapat Tangk4p Seorang Lelaki, Tapi Nama Individu Tersebut J4di Bualan Netizen

Gombak: Kumpulan k0ngsi gelapp ‘Gengg 36 Selayang’ akhirnya tumpass susulan tertangkapnya ketua gengg berkenaan yang dikenali sebagai Malik.

Gengg yang dipercayai aktif sejak 2017 itu bukan saja ‘menjaga’ kawasan malah dlsyaki terbablt dalam pelbagai keglatan jnayah di sekitar daerah itu.

Ketua Polis Daerah Gombak, Assisten Komisioner Arifai Tarawe berkata, keglatan Malik berusia 30-an itu dib0ngkar hasil penahanann 16 ahli kumpulannya termasuk dua adik-beradik Malik menerusi beberapa siri serbuan sebelum ini.

Menurutnya, sepasukan polis yang menjalankan slasatan berjaya menahann lelaki terbabit di sebuah rumah di Damansara, Petaling Jaya, pada 31 Oktober lalu.

“Dalam serbvan itu, polis turut menemui sepvcuk plstol rev0lver 38 yang dlsyaki digunakan dalam beberapa kess yang didalanglnya.

“Berdasarkan semakan, Malik mempunyai 10 rekod lampau termasuk tujuh rekod dikehendaki polis.

Reaksi Orang Ramai Di Atas Nama Individu Tersebut

Korang ingat lagi tak scene dlm KL Gster yg Malik bergado dgn gemok dekat pasar borong selayang tu? Masa tu aku ada kt situ.. Aku sendiri nampak.. Lepas ajib halav gemok tu, aku nampak Malik dgn gemok tu tengah main Dam… Pastu atas meja tu ada surat dgn pen.. Aku rasa malik dh sign kontrak join..aku rasa la…pasal shark ak tk prcaya yg dia dh xde… Sbb baru je hri tu dgr dia buat lagu “Satu Khalimah”…. Korang try search kt youtube.

Malik2 .. dah lama bercuti pun tak serlk2.. kan dah kena cuti lagi..cian si ajib tu, bawak samural mcm nak gaduh alih2 ambik job promote pak mat western keja dok kedaqah tak habis2.

Bawak la mak dia.. mesti dia x buat dah.. tu lah korang.. dah elok² dia keje pasar borong. Korang tarik dia balik.

Malik dah cuci tangan sebelum ni , elok je dia keje kat pasar borong Selangor Tu , ni sharkk la ni baru pakai tatuu dah tunjuk perangg “Wa lagi perangg laaa” ayat terakhir sebelum Malik masuk ke pnjara semula.

Da la malek mak ko tu smpi jual kerepek tak cian kt mak ke..dgn adik ko jai smpi blonde rambut nk ikut jejak ko..pning2

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:HMetro/OlahanOM via obulan

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "PDRM Beritahu Dapat Tangk4p Seorang Lelaki, Tapi Nama Individu Tersebut J4di Bualan Netizen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*