Shera Aiyob ‘Meng4muk’ Taknak Masuk Dapur Beberapa Jam, Ini Puncanya

Sebagai seorang isteri dan ibu, pastinya tugas penting mereka ialah di dapur bagi memasak untuk anak-anak dan suami yang tersayang.

Namun bagaimana pula sekiranya seorang ibu itu tidak mahu masuk ke dapur disebabkan terdapat seekor makhluk yang bergelar cicak di dalam sinki?

Nampaknya mungkin pelakon Shera Aiyob masih belum memasuki dapurnya semenjak 21 Januari lalu selepas mendapati seekor cicak yang ‘bermain-main’ di dalam sinki rumahnya terlepas entah ke mana.

VIDEO :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shera Aiyob (@sheraaiyob)

“Ptong betul lah benda alah ni. Aku nak cuci pinggan dia pergi melepak dalam tu. Hari tu dia landing atas tangan aku pun aku tak habis geli lagi lahhh! Yih”

Pelakon drama Iman Ke Syurga itu telah kongsikan detik cemas beliau ‘berperang’ bersama dengan cicak tersebut dan mengakui bahawa beliau tidak akan berasa aman selagi cicak itu tidak dibnuh.

Ramai turut terhibur dengan video berkenaan lagi-lagi selepas mendengar suara ‘jantan’ Shera menjerit apabila cicak tersebut melompat.

Harap-harap cicak tersebut dah dijumpai la, risau pula kalau Zahiril Adzim dan anak mereka, Nadi Anaqi tak makan sehari suntuk.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:hotfm

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Shera Aiyob ‘Meng4muk’ Taknak Masuk Dapur Beberapa Jam, Ini Puncanya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*