Wawa Zainal Ded4h Wanita D4kwa Aeril Zafrel Aj4k Buat Perk4ra Tdak Sen0n0h..

Baharu sahaja menyambut ulangtahun perk4hwinan yang ke 9 tahun, pelakon dan us4hawan terkenal iaitu Wawa Zainal baru-baru ini menerima direct message ataupun DM daripada ind1vidu yang tidak dikenali, mend4kwa su4minya, Aeril Zafrel melakukan perbu4tan yang tidak sen0n0h dengan wanita tersebut.

Tidak semena-mena, tiada angiin tiada r2but, wanita itu menghantar DM dengan penulisan yang seakan di google-translate,  mend4kwa Aeril menghantar mesej kepadanya meng4jak melakukan ‘sesvatu’ di sebuah h0tel di Melaka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)


Bertindak untuk mem4parkan kepada umum mengenai perkara tersebut, Wawa memuat naik screensh0t DM itu di laman Instagram miliknya dengan k4psyen,

“macam yall la ser4m betul ya zaman skg ni” tulis Wawa

Fuh nas1b baik Wawa ten4ng dan tidak cepat mel4tah, malah Aeril juga dilihat semp0i meningg4lkan k0men di hantaran yang di muat naik oleh Wawa itu :

Aduhai semp4t lagi dia melawak ye!

Melihat di ruangan k0men, ramai yang terkejvt dan ket4wa melihat cara penulisan wanita itu, malah pelbagai resp0n yang diberikan.

Lihat sahaja k0men-k0men mereka ini :

Come on lah guys, dah 2021 cuba lah cari lelaki atau perempuan yang single, banyak lagi kumb4ng dan bunga kat luar sana tu yang masih mencari j0doh.

Jangan sibuk mengg4nggu rumahtangga orang lain tau, takvt terkena dekat b4tang hidung sendiri. Eh!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:H0t Fm

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Wawa Zainal Ded4h Wanita D4kwa Aeril Zafrel Aj4k Buat Perk4ra Tdak Sen0n0h.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*