Ucapan Hari Lahir Ank Perempvan Kepada Arw4h Din Beramboi Bvat Ramai Seb4k

Siapa yang tidak kenal dengan Allahy4rham Mior Ahmad Fuad Mior Badri atau lebih dikenali sebagai Din Beramboi.

Lawak dan telatah Din Beramboi sehingga kini masih terngiang-ngiang dalam fikiran ramai.

Namun semalam, nama pelawak terkenal ini sekali lagi menjadi percakapan netizen apabila anak perempuan arw4h dikenali sebagai Ain yang memberi ucapan selamat hari lahir di Twitter.

Difahamkan ucapan tersebut dibuat bersempena hari lahir Din Beramboi yang 54 tahun.

“Happy Birthday papa” kata Ain ringkas di Twitter.

Menerusi posting itu juga Ain turut berkongsi gambar dia bersama Din selain turut menurut naik gambarnya ketika menz1arahi tanah perkubvran ayahnya.

Posting tersebut sekali gus mengundang rasa hiba dalam kalangan netizen.

Selain menitipkan doa buat arw4h, kebanyakan netizen turut berkongsi kebaikan Din Beramboi yang semalam ini menghiburkan ramai penonton di Malaysia.

KOMEN NETIZEN:

“Arw4h Din beramboi Pleading face. Dulu radio era naik sebab ada SEGMEN SAWANCARA. Arw4h memang lawak gila sampai pak nil gelak dari awal sampai habis. Semoga roh beliau dalam kalangan orang yg soleh”

“Tahap minat aku kat arw4h din beramboi ni, masa aku dapat tau dia men1nggal pagi tu time nak pergi sekolah, aku men4ngis sampai taknak pergi sekolah lepastuh aku siap catat kat buku tarikh dengan masa dia men1nggal. Terkesannya aku time tu bila dia men1nggal padahal baru darjah 4”

“Al fatihah, masa arw4h men1nggal sedih sangat. That time tengah meletop nama dia, rasa tak percaya arw4h tiba2 dah takde masa tu sbb rasa tak puas nk dengar lawak dia”

Untuk rekod, Din Beramboi men1nggal dunia di di Unit Rawat4n Rapi (I.C.U), Hospital Selayang (HS) kira-kira jam 12.30 tengah malam 1 April 2010.

Allahy4rham dikatakan men1nggal dunia selepas menghidap de.mam d3nggi berd4rah.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:http://www.awatttsyeikhh.com

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.