“Kering Gusi Dibuatnya”Lepas Jadi Mak Sendiri, Cik B Tampil Jadi Pramugari

Prsembahan drpda kmpulan ABC dalam Muzikal Lawak Superstar 2020 s4ban minggu sering dnanti-nntikan oleh para pnonton. Mana tidaknya, gndingan Achok dan Chiwan (Chiilok) bersama Cik B seing saja tampl mmbawakan sk3tsa l4wak yang p3nuh dengan kelainan tersendiri. Tak kurang h3batnya, semalam mereka sekali lagi berjaya men4mbat hati juri.

Haritu bwak wtak mak sendiri.. Tapi harini jadi pr4mugari pulak

Bertem4kan sk3tsa di tempat kerja, kumpulan ABC telah membuatkan dew4n gamat dengan gel4k ketawa para pen0nton. Jika sebelum ini Cik B brjaya mmbuat ramai p3cah p3rut setelah meniiru w4tak ibunya sendiri Datuk Seri Vida, siapa sangka remaja berusia 16 tahun itu t4mpil pula sebagai seorang pramugari kapal terbang.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)

Ada pl0t twist rup4nya akhir2 tu..Berjaya rebut gel4ran ju4ra mingguan

Walhal, pnampilan sebagai pr4mugari itu sekadar l4konan untuk mnggembirakan seorang warga emas yang dbawakan oleh Chiwan. Hsil plot twist yang b3rnas itu mnerima k0men ckup positif daripada Dato’ Awie slaku juri tetap. Malah pmenang juara mngguan ini juga dpuji berjaya mmpersembahkan sk3tsa lebih baik daripada yang sbelumnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zon Lawak (@zonlawak)

Kalau ada pr4mugari macam si Maria ni, confiirm penvmpang main ph0ne terus iinsaf

Dari ruangan k0men, rata-rata netiizen turut terhiibur dengan prsembahan brkenaan. Malah, mereka juga seakan tidak sbar untuk melihat apa lagi idea-idea yang bkal dilakonkan untuk minggu akan datang.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Instagram Zon Lawak & Astro Gempak. via KD

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.