Suami Cuba Balas Lepas Maryam ‘Buat H4l’ Tapi Tak Menjadi, “Perempvan Mmg Takkan Kalah”

Rasanya nama Maryam iaitu personaliti media sosial dari Korea itu merupakan salah seorang yang diminati warganet apabila dia dan suami, Ryzal atau lebih dikenali sebagai pasangan DurianKimchi sering menghiburkan orang ramai dengan telatah lucu mereka.

Umum sedia tahu bahawa Ryzal dari Malaysia manakala isterinya pula dari Korea namun keserasian pasangan ini yang sporting mengusik antara satu sama lain membuatkan gelagat mereka itu disukai warganet sehingga mereka antara pasangan media sosial yang cukup popular.

Malah baru-baru ini pula kecoh selepas Maryam dan suami menjadi tetamu jemputan di rancangan Punchline DAC apabila Maryam ‘buat hal’ sehingga mengundang gelak tawa ramai.

Terbaharu pula, diruangan Instagram peribadi Maryam membuatkan peminat dan pengikutnya terhibur lagi apabila dia bertindak untuk mengenakan suaminya baru-baru ini.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maryam Younarae (@maryamyunrrr)


Ternyata selepas Maryam cuba mengenakan suaminya itu yang menjadi, Maryam memuat naik posting bahawa dia pula yang dikenakan oleh Ryzal tetapi sebaliknya pula berlaku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Maryam Younarae (@maryamyunrrr)


Ternyata kedua-dua mereka yang cuba mengenakan masing-masing membuatkan warganet ketawa besar diruangan komen yang mana posting Maryam kedua-dua itu ditonton ribuan kali.

“Kelakarlah ko Ryzal… tak menjadi, Maryam sentiasa berjaga-jaga”

“Hahaha tak bole lah nak lawan Maryam”

“Aku yang tengok ni gelak sekali”

Sementara itu, anda boleh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dikongsikan seperti berikut:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:https://himpunanceritalawak.com/

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.