“Papa Is Backkk”Gelagat Anak Johan Mengaji Dapat Perhatian

Kepada sesiapa yang mengikuti keluarga pelawak Johan dan Ozlynn, pasti ramai yang tahu di media sosial pasangan selebriti tersebut memang suka berkongsi momen bersama anak-anak.

Antara yang menjadi perhatian baru-baru ini, adalah video johan bersama Moleiq yang sedang mengaji

Moleiq yang sering jadi  perhatian

Meskipun moleiq masih kecil,Johan memberikan layanan terhadap anak-anak beliau yang sama rata,tiada tolok bandingnya

Bila dia yg last skali ngaji.. haaaa ghase kan.. banyak sgt ngelat!!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

Johan suka habiskan masa dengan anak2

Ada masanya Johan akan memberi peluang kepada semua anak-anak untuk berkongsi masalah masing-masing

“Kejadian sblm adik kena ngaji.. abg2 dgn kakak ngaji dulu… cumaaaaaa yg dirisaukan bkn pasal ngaji tu.. tp pasal kena ngadap papa tuhhhhhhh… jgn kata anak2… mama dia pun goyang!!! Kita bdk skolah agama dgn bdk aliran bahasa arab tp bila dak2 pondok masok campor ssh la mcm ni.. kdg bila kita nak selamatkan anak2.. kita pulak kena panggil ngaji duk depan.. haaaa dari lancar leh jadi gagap!! Mencik ar.. nasib ada abg ariq leh tlg mama🤣😂😇 papa plak jenis khatam pd dia bkn ko ngaji habis 30juz tu maksud khatam!! Khatam dgn makna!!! Haiiihhh semua kena start khatam balik.. standby la anak2ku.. papa is backkkkkkk😂🥴”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Johan & Ozlynn (@jozlynnhanania)

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Instagram johan & Oziynn

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.