“Azan Svbuh Bawa Berita Tak Didvga” Kuda M4ti, Alr M4ta Netizen Gvgur Saat Faizal Tahir Usap…

Khabar duka diterima penyanyi Faizal Tahir apabila kuda kesayangannya disahkan tidak lagi bernyawa.

Berita sedih itu dimaklumkan sendiri oleh Faizal menerusi posting terbaharu di akaun Instagram miliknya.

Menurut Faizal, dia mengetahui tentang perkara itu sekitar waktu Subuh hari ini.

“Azan Subuh membawa berita yang tak diduga. You’re such a good girl. We will miss you. I will see you soon with your new wings. Insha’Allah. Allah knows best.

“Jazakallah khair kepada semua sahabat-sahabat yang membantu. Syurga untuk kalian. Amin,” coretnya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FT (@faizal_tahir)

Dalam pada itu menerusi ruangan komen, netizen juga meluahkan rasa sedih dan sebak melihat momen Faizal sewaktu mengusap leher kuda kesayangannya yang terbaring kaku.

“Sedihnya… Stay strong bapak @faizal_tahir Allah knows best,” tulis @nurrul_yani
“Tengok pun sedih sebab faham kita sayang haiwan tu macam mana… Keluar air mata… Salam takziah @faizal_tahir,” coret @reneemeowbaby

Terdahulu, Faizal telah membeli seekor kuda sekitar tahun lalu. Minat yang mendalam terhadap aktiviti berkuda mendorongnya untuk memelihara haiwan tersebut.

Selain itu, Faizal juga sangat menyayangi haiwan peliharaannya itu dan sering membawa anak-anaknya meluangkan masa bersama kudanya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.