Aeril Zafrel S0und Setepek Bvat Netizen Yang Kata Dia ‘Show Off’

Lumrah untuk seseorang artis menerima kecaman di media sosial, setiap tindak tanduk akan diperhatikan untuk dijadikan bahan kecaman mereka.

Mesti ada je yang tak kena dekat mata mereka kan?

Sudah semestinya pelakon Aeril Zafrel tidak terlepas dengan ‘ancaman’ ini. Bagi mereka yang ada follow Aeril di media sosial, kebanyakan posting nya menunjukkan kehidupan mereka satu keluarga dan sweet moment bersama isterinya Wawa Zainal.

Baru sembuh daripada Covid-19

Malah, secara umumnya kita tahu bahawa Harian Metro sebelum ini pernah melaporkan bahawa Aeril dan pengurusnya disahkan positif Covid-19 pada 20 Januari lalu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)

Dia diarahkan untuk menjalani kuarantin di rumah selama 10 hari dan disahkan negatif selepas menjalani ujian saringan kedua beberapa hari lepas.

Akui rindu dengan keluarganya, dia akhirnya dapat menunaikan solat jemaah bersama Wawa Zainal. Detik manis dapat ‘lepas rindu’ itu ada dikongsikan di Instagram baru-baru ini, masa ni ada lah netizen yang mula ‘buat kerja’.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AERIL ZAFREL (@aeril_zafrel)


“Memang nak kena showoff ke”

Ada seorang warganet ni kata Aeril macam nak menunjuk-nunjuk. Mereka yang ada follow Aeril ni sedia maklum bahawa Aeril ni memang terkenal juga dengan ayat sarkastik, cakap lembut je tapi memang deep.

Aeril ada bagi respon terhadap komen itu dan raih sampai 10K jumlah likes. Rata-rata netizen yang lain sokong dengan statement Aeril yang ringkas tapi savage!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Lobak Merah

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.