Muat Naik Foto Bergambar Dengan Gari, Ruangan Komen Aedy Ashraf Dipenuhi Komen N4kal

Baru-baru ini hantaran yang dimuat naik oleh pelakon terkenal iaitu Mohammed Zaedy Ashraf bin Rosmadi atau lebih dikenali sebagai Aedy Ashraf mengundang perhatian ramai.

Mana tidaknya, hantaran yang dikongsikan itu menunjukkan beliau sedang memegang sepasang gari sambil tersenyum sinis.

Eh Aedy buat apa pula dengan gari tu kan?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by aedy ashraf (@aedyxashraf)


Rupanya gari itu bukanlah milik pelakon itu, tetapi milik rakan baiknya yang juga personaliti media sosial Fazziq Muqris.

“Bilik siapa lagi ada gari mcm bilik @fazziqmuqris ni eh?” tulis Aedy

Namun persoalan itu turut menjadi pertanyaan netizen-netizen di ruangan komen yang bertanyakan apa yang dilakukan Fazziq dengan gari berkenaan.

Haa mungkin Fazziq menyimpan gari tersebut untuk bermain polis entri ataupun sebagai koleksi.

Husnuzon je, tak baik tau korang ni fikir bukan-bukan, nakal betul!]

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:hot fm

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.