Video Budak2 Kampung Mandi Sungai Dengan Bu4ya “Apa Barang Main Ngan Kucing”

Tular satu video di sebuah tempat di sarawak kanak-kanak mandi sungai bersama buaya. Dikatakan buaya itu jinak, dan dipelihara salah sorang penduduk di situ.

Kata penduduk, buaya itu sering diberi makan seperti ayam, d4ging lembu dan daging-daging proses lain. Oleh itu, buaya itu dilihat sebagai haiwan peliharaan dan jinak bermain bersama penduduk.

Bila ditemuramah salah sorang kanak- kanak di situ, dia mengatakan ‘ anak-anak bandor main dengan kucing sekali kena cak4r terus bu4ng kucing tu, tengok anak-anak kampung bermain dengan buaya bossku, santai hati kering ‘.

Memang mencari n4h4s dan berbahaya kata netizen, harinila memangla dia xngap kamu, nanti kalau lapor terus dingap kamu gimana sih.

Antara komen2 netizen:

“Ya Allah… Beranilah jua main dgn buaya gais”

‘Buaya tu masih kenyang lagi…..”

“G1lo kah apa nembiak tok … boyak key nya”

“jangan buat gurau dik……..”

Apa-apa pun hati2 la ya, malang ni selalu tak berbau. Jangan kejadian tak diingini berlaku. Kalau boleh tak payahla mandi dengan buaya tu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Sarawak Press

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.