Kongsi Foto Berbusana Pengantin, Mawar Karim Dah Bernikah?

Wajah jelita Mawar Karim sangat dikenali ramai dengan jenama tudung terkenal miliknya, Fareeda. Usahawan berusia 32 tahun itu pernah bergelar isteri kepada aktor Fizo Omar dan merupakan antara selebriti yang memiliki ramai peminat setia.

Tiada angin tiada ribut, semalam ada individu yang dipercayai penata rias artis iaitu @tymfatimah, berkongsi sekeping gambar usahawan tersebut menerusi InstaStory.

Namun, apa yang menjadi per.hatian dalam gambar berkenaan adalah Mawar telah siap dis0lek dan tampil cantik memakai busana peng4ntin berwarna putih.

Eh dah khwin ke?

“C0ngrats Mawar Karim,” tulisnya ringkas pada gambar terbabit.

Ternyata, kapsyen yang ditulis pada gambar tersebut pasti mengund4ng persoalan dalam fikiran warganet yang melihatnya. Adakah Mawar sudah bernik4h? Kalau benar, dengan siapa? Tidak sangka, diam-diam ubi berisi.

Tambahan lagi pada awal tahun ini, ibu kepada seorang cahaya mata itu ada memuat naik gambar ‘tangan seseorang’ yang dihulurkan ke arah dirinya di laman Instagram.

Sejak itu ramai mula tertanya-tanya, adakah Mawar sudah berpunya dan siapakah gerangan jejaka bertu4h tersebut. Bagaimanapun, sehingga kini empunya diri masih belum memberi sebarang kenyataan mengenai hal berkenaan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mawar Karim (@mawar_karim)


Berbalik semula kepada cerita asal tentang ‘pernikahan’ Mawar, apabila meninjau kembali ke InstaStory @tymfatimah, rupa-rupanya gambar berbusana pengantin itu bukanlah untuk majlis akad nikah, namun ia hanyalah untuk ‘photosh00t’ semata-mata.

Aduhai, tertIpu sudah para peminat tetapi, mesti ada juga yang berasa lega kan?

Tak cukup syarat sah kahwin ni. Pengantin lelaki takde. Mawar Karim masih ‘available’,” tulis penata rias itu pada gambarnya.

Selepas Hannah Delisha, ingatkan Mawar pun nak khwin secara meng3jut juga. Jadi, bawa bertenang ya semua. Bak kata @tymfatimah, usahawan itu masih ‘available’. Semoga maju jaya!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Instagram @tymfatimah via omm

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.