Kongsi Foto Bertudung Separuh Persis Wanlta Arab, Ini Komen Neelofa Bvat Ameera Khan

Seperti yang kita tahu, ahli keluarga Noor Neelofa sememangnya mempunyai darah campuran dari Arab dan disebabkan itu kesemua mereka cantik-cantik belaka.

Ameera yang kini sudah berusia 21 tahun kelihatan cantik ketika menggayakan tudung separuh menampakkan bahagian hadapan rambutnya.

Rata-rata komen yang ditinggalkan turut mengatakan Ameera saling tak tumpah seperti gadis Turki!

Memang la ada iras, tengok muka ibu bapa Ameera pun dah tahu sememangnya ada darah keturunan Arab kan.

Dalam masa yang sama, Neelofa turut meninggalkan komen seakan-akan mendoakan agar Ameera terbuka hati untuk memakai tudung semula satu hari nanti.

Untuk pengetahuan, sebelum ini Ameera pernah memakai tudung dan mengambil keputusan untuk membuka semula pada tahun 2016.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan)

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ameera Khan (@littlemisskhan)

Namun itu semua pilihan Ameera ketika itu, mana tahu lepas ni berkat doa orang ramai termasuk ahli keluarganya akan membuatkan beliau sekali lagi terbuka hati untuk memakai tudung.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Instagram Ameera Khan

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.