“Finally ..”Ratu Pesan Jangan N4k Teng0k2 OOTD Ratu Yg Sentiasa Lain Dpd Yg Lain?

Penyanyi dan usahawan kosmetik Safiey Ilias berkongsi keadaan terkini beliau lagi.

Biarpun dikec4m hebat dan berdepan dengan ganggvan bip0lar serta depr3si,Safiey tetap meneruskan apa yang ingin beliau lakukan buat dirinya sendiri.

Finally manakala rambut ratu dh lawa & wangi balik!

Yg dok tanya ratu dkt mana buat extension + warna + semua2 lah pasal rambut , ratu dh 3-4 tahun buat dkt sini @aj_sense_hair_saloon . Kawan2 ratu pun semua pakat buat dkt sini sbb hasil cun melecun . Manakala jgn feeling sgt salon mahal tp hujung2 rambut ko sangkak .

Tak sabarnya nk dating yeay tiber . Manakala ratu balik rumah dan tidur 🤣🤣 .

Korg jangan nk tengok2 OOTD ratu yg sentiasa lain drpd yg lain . Manakala kang bijik mata ko keluar ketumbit tau .

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RATU SEMESTA ALAM (@safieyillias94)

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

TEKS BY STAFF KL MENJERIT

Sumber:Instagram Safiey Illyas

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.