“Makin S3ksi Lepas Kurus” -Penampilan Terkini Rahim Sepahtu Buat Isteri Tak Percaya

Isteri kepada pelawak Rahim Sepahtu, Lily Khay meluahkan rasa gembira melihat perkembangan positif suaminya yang kini berjaya menurunkan berat badannya.

Bahkan, dedah Lily, dia juga menyifatkan penampilan suaminya kini juga dilihat lebih s3ksi jika dibandingkan ketika mereka mula berkahwin.

“Tengok gambar terkini laki teringat ketika dia sewaktu bersaiz begini dulu. OMG!

“Sejujurnya suka tengok suami sekarang, makin hari makin s3ksi. Betapa bermotivasinya dia kan.

“Tapi kan aku pula g3ram tengok dia comel sangat, tu pasal kakak (anak) suka tepuk bont0t dia, ‘kerjakan’ dia, sakat dia, ye lah uols, dulu di awal perkahwinan ni, tengok lah saiz abang beratus kilogram kot,” katanya menerusi satu entri di Instagram.

Dalam entri tersebut, Lily berkongsi gambar lama suaminya yang ketika itu masih lagi mengalami masalah berat badan.

Bahkan, dedah Lily suaminya dulu juga terpaksa tidur menggunakan bantuan mesin oksigen akibat mengalami gangguan pernafasan.


“Keadaan paling t3ruk bila tidur pun pakai mesin sleep apnea (gangguan tidur akibat pernafasan terhenti).

“Sah-sahlah tidur nak peluk pun tak boleh dulu. Takut-takut leher aku yang terbelit wayar mesin tu. Dia buka oksigen, nanti aku yang padam.

“Namun, dia sekarang dah makin fit, lebih nampak muda dan lebih sihat, Alhamdulillah,” katanya.

Sebelum ini, Rahim pernah mendedahkan berat badannya mencecah sehingga 125 kilogram.

Bagaimanapun, dia kemudian mula menjalani gaya hidup sihat sebelum pernah menurunkan berat lebih 16 kilogram dalam tempoh sikat.

Bahkan, pada 2018, Rahim juga pernah menjalani pembedahan bariatrik atau ‘ikat’ perut bagi menangani masalah berat badannya.

Sebelum ini, Rahim dilaporkan mendirikan rumah tangga dengan Lily yang merupakan isteri keduanya pada 2015.

Berita mengenai perkahwinan itu hanya diketahui umum selepas lebih setahun mereka hidup bersama.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.