Sempena H4ri Lahlr Datin Shahlda,Dato Aliff Syukri B@gi Jam M4hal

Nama Datin Nur Shahida bukanlah nama asing dikalangan peminat. Selebriti yang sering menjadi tumpuan kerana gaya dan cara pertvturannya yang lemah lembut, Datin Shahida juga merupakan isteri kepada jutawan kosmetik terkenal Dato’ Aliff Syukri dan menantu kesayangan Bonda Rozita Sendayu Tinggi.

Menerusi akaun Instagram, Dato Aliff Syukri telah kongsikan suasana sambutan ulangtahun kelah1ran isterinya yang diadakan di rumahnya.

Namun pada itu,Aliff Syukri semp4t pergi membeli hadiah buat isteri tercintanya.

Hadiah suprise utk isteri hari lahir ke36tahun🤲🏻🤲🏻

Isteri saya ni nak kata suka beg tangan pun tidak,emas pun tidak,apa saya beli dia pakai je tak tahu la dia suka ke tidak…cuma yg saya pasti dia mmg suka jam tangan sbb hari2 dia akan pakai….Saya belikan Jam tangan ni untuk isteri saya supaya bila dia tengok jam ni dia ingat saya..Majlis sambutan ni saya buat sederhana je panggil adik beradik dan dan kedua belah keluarga….simple tapi bermakna…… doakan isteri saya panjang umur sihat dan diberkati dunia dan akhirat.. Jom wish birtdy kat @shahidadherbs kat komen dibawah👇🏻👇🏻😉

pengantin sendv 😜

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

TEKS BY STAFF KL MENJERIT

Sumber:Instagram Aliff Syukri & Nur Shahida

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.