“Kejap Cer4i Kejap Rvjuk” – PU Abu Ditvduh Suka M4inkan H4ti Perempvan

Pendakwah bebas PU Abu Sufyan tampil menjawab dakwaan dirinya suka mempermainkan hati wanita berdasarkan episod rumah tangganya bersama dua bek4s isteri.

Biarpun sering berdepan kem3lut c3rai dan kahwin, tegas PU Abu perkahwinan baginya bukanlah seperti satu permainan.

“Tidak ada siapa akan dicer4ikan pun. Perkahwinan ini bukan macam game PS5. Insya-Allah saya akan sedaya upada bawa rumah tangga saya sampai syurga.

“Bad4i, r1but dalam rumah tangga tu biasalah sedangkan lid4h pun terg1git. Doakan saya sabar dan kuat ya,” katanya.

Jelasnya, matlamatnya untuk hidup bahagia bersama keluarga yang dibinanya bersama dua wanita sebelum ini.

“Yang tahu je tahu apa yang kita hadapi. Saya bencikan perpecahan. Tujuan saya satu je nak hidup bahagia bersama keluarga,” tambahnya.

PU Abu pernah menjadi buah mulut ramai apabila mencer4ikan isteri pertamanya, Ain Afini Latif ketika wanita itu sedang s4rat hamil anak pertama mereka.

Pendakwah bebas itu kemudiannya berkahwin dengan seorang usahawan wanita, Hana Azraa sekitar awal tahun 2019 sebelum dikatakan telah berc3rai setahun kemudian.

Bagaimanapun, masih belum ada sebarang pengesahan mengenai status terkini rumah tangganya bersama wanita terbabit

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.