Naik Motor Pakai Kasut Tinggi Dan Berb4ju Kebaya, Aksi Fara Mendoza Diperhati Peminat

Agak-agak kalau naik motosikal pakai kasut tumit tinggi dan kain terbelah, macam mana lah gayanya kan?

Mungkin perkara itu susah bagi kita, tetapi tidak untuk pelakon Fara Mendoza yang dilihat sangat selesa menaiki motosikal dengan berpakaian sebegitu.

Fara ada memuat naik satu video pendek menunjukkan aksi beliau memakai kasut tinggi 7 inci sehingga secara tidak sengaja telah menampakkan sedikit bahagian pehanya yang putih melepak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fara Mendoza (FM) (@fara_mendoza)


Aksi Fara itu turut membuatkan ramai pengikutnya excited dan kagum melihat beliau dengan berani memakai kasut tumit tinggi begitu.

Amboi bukan main nak excited ya, lain macam nampaknya tu!

Dalam masa yang sama, ada juga yang terkejut melihat betapa kecilnya susuk tubuh Fara sehingga menampakkan motosikal tersebut lebih besar daripadanya.

Lebih menarik lagi Fara turut memakai baju kebaya, letop ya Fara macam tu!

Lepas ni ada sesiapa berani tak nak lawan Fara Mendoza naik motor pakai kebaya dan kasut tumit tinggi?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Instagram Fara Mendoza

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.