“Bangun Ada B4bi..Wei!”Menggelvpur Bangun Ada B4bi Hutan Lep4k Sebelah

Bila sudah seharian melakukan aktiviti air di laut, sudah pastinya badan kita aut0matik akan let1h bukan?

Baring berbantalkan daun pun boleh tidur lena kerana pen4t menghabiskan tenaga bermain macam-macam aktiviti bersama keluarga dan kawan-kawan.

Tetapi, lain pula yang terjadi kepada dua orang lelaki ini apabila video mereka menggelvpur bangun dari tidur gara-gara seekor b4bi hutan mencvri perhatian ramai di TikTok.

Lihat video penuh itu di bawah:

@lideqifaysza

Wei bangun ! Ade BABI bodo 😂 #esekeli #fyp #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #lawak #babi

♬ original sound – Samjidkhan


Tengah sedap tidur, member kejvt suruh bangun sebab ada b4bi dekat sebelah.

Menerusi video yang dimuat naik oleh Samjidkhan, kelihatan dua orang kawannya sedang tidur lena di bawah pokok di kawasan pantai.

Apa yang membuatkan ramai terhibur adalah tiba-tiba datang seekor b4bi hutan di kawasan itu seolah-olah nak join mereka lep4k sekali dan dua orang lelaki itu menggelvpur bangun sebaik saja mereka dikejvtkan oleh kawan-kawan yang sedang mer4kam kejadian tersebut.

Lebih melvcukan lagi apabila s4lah seorang kawan mereka gel4k sakan dan bunyi seperti kambing. Manakala, b4bi hutan itu pula tidak berbuat apa-apa dan masih memerhatikan gelagat mereka.

“Siotlah, siapa gelak macam kambing tu hahahaha dekah!” – W4rganet

Rata-rata warganet turut merasa terhibur selepas melihat video berkenaan yang sehingga kini berjaya meraih sebanyak 1.1M views, 92K likes dan 3K shares di TikTok.

Malah, ada yang lebih terhibur mendengar ketawa salah seorang daripada mereka yang bunyi seperti kambing berbanding motif utama mereka mer4kam video tersebut iaitu b4bi hutan.

Berikut di bawah adalah antara komen menarik daripada warganet di TikTok:

Tergelak pagi2 buta..

member gelak lain macam…

Si0t la sapa gelak macam kambing tu..

B4bi tu pun terkejvt agaknya bila dengar manusia gelak bunyi kambing 😛

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber: says.com

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.