“Mommy Bahagia S4ngat Bila Teng0k Senyum4n Anakanda”Tikt0k Erra Fazira Dan Aleesya R4ih Perhatian

Nama selebriti terkenal Erra Fazira, 46, bukanlah suatu yang asing lagi dalam industi seni tanah air. Mendapat jolokan primadona filem Melayu membuatkan pelakon tersebut sering menjadi idola buat mereka yang baru menapak dalam dunia lakonan.

Erra juga tidak lokek memuat naik gambar-gambar ketika melakukan aktiviti hariannya di media sosial bagi dikongsi bersama peminat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

Semalam,Pelakon Erra telah membuat satu posting video bersama anaknya iaitu Engku Aleesya yang kini berusia 12 tahun.

Video yang berudasi beberapa saat tersebut telah mendapat perhatian ramai dan pujian dari para peminatnya.

Mom bahagia sgt bila tengok senyuman anakanda .. tak sempat nak surprise kan dia.. dia dah sambar dulu iphone tu dr dlm kotak!! 😆 Tgk dia happy.. Hilang segala penat lelah Mom.. ☺️ .

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Erra Fazira (@errafazira)

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

TEKS BY STAFF KL MENJERIT

Sumber:Instagram Erra Fazira

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.