“Sed1hnya Dia Mama Da Tua”Wawa Zainal K0ngsi Video Attar Menan1s Gar4 G4ra Muka Wawa?

Pelak0n Wawa Zainal berkongsi satu video baharu di laman instagramnya.Anak sulungnya, Ahmad Fakhruddin Attar walaupun mempunyai masa4lah bercakap,namun tidak bermakna Attar tidak mempunyai perasaan kasih terhadap ibunya.

Terbaru Wawa telah berkongsi video yang sangat menarik perhatian warganet.Rata-rata yang melihat video yang berudasi beberapa saat tersebut telah membuatkan para netizen teruja dengan sikap Attar tersebut.

ohhh sedih nya dia mama da tua🥺🥺

attar ni strong boy jarang sgt la nak nangis klu dia nak nangis pun dia akan cuba tahan. . kelakar pulak benda ni dia bole nangis😂 simpan sini sebagai kenangan🥺🥺😍

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wawa Zainal ®️ (@w4w4_zainal)

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

TEKS BY STAFF KL MENJERIT

Sumber:Instaggram Wawa Zainal

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.