Sering J4di Perhatian, Anak Gad1s Abby Abadi Ditvduh Cvkur Kenlng

Bukan hanya ibu bapa mereka, bergelar anak art1s juga perlu menjaga pertuturan serta tindak-tanduk dengan sebaiknya apabila terdapat ‘mata-mata’ yang memerhati di media sosiaI.

Begitu juga dengan anak kepada peIakon, Abby Abadi dan Norman Hakim iaitu Marissa Dania yang sering membuat ulasan pelbagai jenis produk di laman lnstagram miliknya.

Bagaimanapun, p0sting video terbaru remaja berusia 16 tahun itu menerima satu k0men ntizen yang mendkwa anak pasangan peIakon tersebut mencukur keningnya.

Tidak berdiam diri, Marissa tampil bertanya kembali kepada individu berkenaan jika keningnya kelihatan seolah-olah pernah dicukur.

“Kening i tu nampak macam kena cukur ke?,” balas Marissa.

Berikutan itu, ada warganet yang ‘membeIa’ Marissa dengan menyatakan bahawa terdapat orang dikurniakan kening yang cantik semula jadi tanpa perlu mengubah bentuk asalnya.

Fuhh! Menc4bar jadi anak art1s ni, pasal kening pun disoal. Belum lagi kalau ada benda yang tak kena di mata orang ramai, memang kena bersedia dengan pelbagai kec4man.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Cari Forum, Omm

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Sering J4di Perhatian, Anak Gad1s Abby Abadi Ditvduh Cvkur Kenlng"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*