“Terl0mpat-L0mpat..!”Gelagat Uqasha T4k Tentu Ar4h Bila Kant0i Kot0rkan Baju

Sedap mata memandang,pelakon Uqasha yang kini berd4rah manis sering menjadi perhatian warganet.Beliau yang mempunyai wajah yang begitu cantik dan manis sudah dimiliki oleh jejaka tampan.

Selepas bergelar tunangan makin menjadi-jadi dia punya lawa tu kan.Beliau yang sering berkongsi foto-foto menariknya pasti akan mendapat pujian ramai.

Baru-baru ini di laman instagram Hanie cenderawasih terdapt satu video Uqasha terlompat-lompat gara-gara bajunya basah.

Kerana takut dimarahi Kaklongnya,beloau terpaksa mengeringkan bajunya sampai terlompat-lompat?

#bts ..Akak bukan lah garang sangat tapi tengok lah adik2 yg kat set RASN ni buat akak stnby hanger kat tangan..yg sorg si buragas yg ni pulak si puteri yg nakal..dah kotorkan baju jd x tentu arah tapi kantoi ngam2 depan mata..heheheheh
#behindthescene #KasihMaisara @uqashasenrose2 #rinduawakseparuhnyawa

VIDEO:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

TEKS BY STAFF KL MENJERIT

Sumber:Instagram Haniecenderawasih

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Terl0mpat-L0mpat..!”Gelagat Uqasha T4k Tentu Ar4h Bila Kant0i Kot0rkan Baju"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*