Ibu Bapa Ded4h Ank Ank Berhenti Menangls Dengar Lagu Raya Iman Troye

Lagu raya pertamanya berjudul Pejam Celik Hari Raya mendapat sambutan luar biasa daripada pendengar, Iman Troye akui rasa teruja.

Iman atau nama sebenarnya Siti Nur Iman Alyssa Sahabudin berkata dia juga terharu lagunya itu dapat mengembalikan mood raya orang ramai, malah disukai semua peringkat usia.

“Alhamduillah syukur apabila lagu raya pertama saya ini merima jumlah tontonan yang tinggi sehingga trending di laman YouTube.

“Percaturan kami lancar lagu ini sebelum bulan Ramadan kiranya menjadi, sahaja kita lancar awal sebab nak bawa vibe raya tu.

“Antara komen positif ada ibu bapa suka tengok anak-anak mereka berhenti menangis dan menari sekali bila dengar lagu ini. Memang niat awal kita buat lagu ni untuk orang happy, bila budak-budak suka, ibu bapa pun suka. Alhamdulillah semua suka,” katanya.

Setakat ini, lagu ciptaan A. Ramlee dan Ezra Kong itu menerima hampir lima juta tontonan sejak dimuat naik pada 9 April lalu.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:rotikaya

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Ibu Bapa Ded4h Ank Ank Berhenti Menangls Dengar Lagu Raya Iman Troye"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*