“Mini Me,My Ny4wa..”Sempena Hari Lahlr Keisha,Nabila Huda Lvah Kata2 Di IG

Bila menjenguk ke laman instagram pelakon Nabila Huda pastinya kita akan terhibur dengan gelagat beliau dengan anaknya Keisha.

Bak kata pepatah,mak borek anak rintik.begitulah nabila Huda dan anaknya Keisha yang mempunyai sikap mudah terhibur.

Hari ini,bersempena hari lahir Keisha,Nabila Huda telah meluahkan kata-kata di laman IG beliau berserta dengan video comel Keisha.

Dear Keisha..

My brave girl,my bestfriend, mini me,my nyawa , my sayang, my talented girl, my everything, my travel partner.. Keisha, today is your special day. 11th may 2010 mummy lahirkan keisha. Pada hari ni lah you’re the 1st kid yang pernah mummy jaga seumur hidup mummy dan bermula lah journey hidup mummy dengan keisha. Terima kasih sebab ada nya keisha dalam hidup mummy, mummy bersyukur dapat rasa indah nya nikmat yang allah bagi. Terlalu Bahagia dan bermaknanya hidup mummy dengan ada nya keisha di sisi mummy. I cant live without you kash. You membesar jadi seorang yang sangat penyayang,seorang yang fun,friendly,just like me.You always there when i need you. You sentiasa risau bila i ada masalah. You sentiasa tanya mummy bila balik kerja, “how’s work mummy”. keisha membesar jadi seorang yang sangat baik, lemah lembut, dengar cakap, penyanyang, very helpful. Thank you keisha sbb terima kekurangan mummy membesarkan keisha.Mummy mintak maaf kadang2 mummy marah keisha or tinggikan suara bila keisha buat salah. I didnt mean to. Mummy mintak maaf tak dapat nak celebrate birthday and raya dengan keisha this year. Kite celebrate kat pintu bilik mummy je la ok?haha..Keisha,You’re always my number one and mummy terlalu sayang keisha. We shared a lot of things together. Kite ketawa, menangis, gurau bersama dari kecik sampai keisha dah 11 years old. Kalau dekat gaduh,kalau jauh rindu and emo pulak ek..haha!Happy birthday to my beautiful daugther..💕 @lilkupukupu

VIDEO:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nabila Huda (@kupu_kupu)

Rakan-rakan artis juga sempat memberikan ucapan buat Keisha anak nabila Huda.

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

TEKS BY STAFF KL MENJERIT

Sumber:Instagram Nabila Huda

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Mini Me,My Ny4wa..”Sempena Hari Lahlr Keisha,Nabila Huda Lvah Kata2 Di IG"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*