“Baim Bvat Kungfu Ja..”Video Raya Keluarga Aliff Syukri Part Baem Memang Win!

Usahawan kosmetik yang kini juga bergelar penyanyi, Datuk Seri Aliff Syukri turut berongsi moment di pagi hari rayanya.

Berbusana pakaian berwarna biru menjadi pilihan di pagi raya membuatkan keluarga mereka tampak meriah sekali.

Datuk Aliff yang sering berkongsi video keluarga nya pasti mendapat perhatian warganet.Kali ini beliau berkongsi video bermaafan di pagi raya telah mencuit hati ramai.

Apa tidaknya,gelagat Baem yang menghiburkan itu telah menjadi bualan warganet.

Hari pertama kami sekluarga hanya di rumah..

VIDEO:

Bonda Rozita turut meninggalkan komen buat Aliff Syukri

Mak bahagia melihat kri dgn anak2 masuk 35 kita akan rasa hati sgt jauh – kita hanya bak lihat anak kita lalui hidup cara islam – kita nak anak kita berjaya didunia pun dgn islam – Apa yg ibu bapa tk redha ‘ hal islam ‘ itulah kesengsaraan dunia yg akan dialami oleh anak tu sampai ke akhirat jika tak sebenar2 taubat – islam islam islam – tidak ada yg paling indah dlm jiwa melainkan islam – jgn dilepaskan walau apa terjadi sebagaimana kita sayangkan harta dn anak2 islam lah organ penting umpama jantung hati buah pinggang .. tanpa kefahaman islm kita akn berasap panas – huru hara – anak2 ni sgt berat tgjawab kita lagi2 diakhir zaman

KOMEN NETIZEN:

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

TEKS BY STAFF KL MENJERIT

Sumber:Instagram Aliff Syukri

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Baim Bvat Kungfu Ja..”Video Raya Keluarga Aliff Syukri Part Baem Memang Win!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*