“Jenls M@k B4pak T4k Ret1 Dldik Ank” – Ank Sulung Nora Ariffin Mar4h Ibu Kna Fitn4h Lagi

Anak sulung kepada penyanyi Datuk Nora Ariffin, Mohd Syakir Iman Johan, 28, ber4ng apabila ibunya sekali lagi difitn4h selang beberapa minggu.

Mohd Syakir menerusi ciapan di Twitter menyelar tindakan seorang pengguna laman sosial berkenaan yang sudah kali kedua menabur fitn4h terhadap ibunya.

“Siapa yg dengar cakap @zack_rockstar tu memang kna bd0h camtu je hahahahahahahaha teruskanlah sebar fitn4h sebab family aku meanmg takkan maafkan since dah dua kali hang buat taik.

Buat malu arwah b4pak hang je weh.”Moga Allah je lah balas dosa memfitn4h hang. Jenis mak bapak tak reti didik anak ni, ni la hasilnya,” tulisnya di Twitter.

Sebelum ini, akaun sama @zack_rockstar mend4kwa pelantun lagu Di Persimp4ngan Dil3ma itu telah mengahwini Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa.

Namun, perkara terbabit dinafikan kedua-dua belah pihak.Terbaharu, pengendali akaun sama mended4hkan salinan sijil pernikahan yang did4kwa milik Nora dan Annuar.

Bagaimanapun, Nora tampil menepis spekulasi tersebut namun mengakui pernah menerima lamaran pernikahan namun bukan daripada Annuar seperti yang did4kwa sebelum ini.

Buntu dengan fitn4h terhadap ibunya itu, Mohd Syakir menganggap tindakan menlarkvan kisah tidak tepat itu akan mendapat g4njaran setimp4l.

“Tak pasti apa niat kamu. Cuma percayalah, ini kali kedua dia mencetuskan fitn4h sama mengenai Annuar Musa berkahwin dengan ibu saya.

“Kalau kamu okey apabila orang memfitn4h kedua-dua ibu bapa anda jadi kamu pun sama dengan individu itu,” tambahnya lagi membalas komen pengguna lain.

Sekadar info, Nora mendirikan rumah tangga bersama Johan pada 1992.Pasangan itu dikurniakan empat orang anak iaitu dua lelaki dan dua perempuan.

Johan telah men1nggal dunia pada 24 Mac 2017 pada usia 52 tahun akibat ser4ngan j4ntung, sementara anak kedua pasangan itu, Muhammad Syakir Aliff pula menghembuskan nafas terakhir pada 13 Disember 2019 ketika berusia 20 tahun.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Jenls M@k B4pak T4k Ret1 Dldik Ank” – Ank Sulung Nora Ariffin Mar4h Ibu Kna Fitn4h Lagi"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*