Sijil Nikah Nora Ariffin Terseb4r, Sekali Ank Sulvngnya T4mpil Ded4h Perk4ra Seben4r

Semalam penyanyi terkenal, Datuk Nora Ariffin mengakui, beliau ada menerima lamaran pernikahan, namun bukanlah daripada Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa seperti yang did.akwa sebelum ini.

“Saya fikir sudah sampai masanya untuk saya mengumumkan bahawa saya ada menerima lamaran daripada seseorang.

“Insya-Allah jika segala perancangan berjalan lancar, saya akan berkongsi mengenai hari bahagia saya dengan anda semua tidak lama lagi,” katanya ketika dihubungi sebentar tadi.

Penyanyi yang p.opular dengan lagu Di Persimpangan Dil.ema itu berkata demikian sebagai menjawab d.akwaan kononnya beliau dan Annuar yang juga Ahli Parlimen Ketereh itu sudah bernikah di selatan Thailand.

Bahkan, di media sosial tersebar sekeping salinan sijil pernikahan yang did.akwa milik Nora dan Annuar.

“Demi Allah, saya dan Tan Sri (Annuar) tidak bernikah… saya sendiri tidak faham bagaimana ada pihak yang boleh buat t.uduhan sedemikian.

“Sudah banyak kali saya n.afi, Tan Sri juga sudah mena.fikannya, namun, masih ada yang nampaknya tidak percaya.

“Disebabkan itu, saya fikir sudah sampai masanya saya umumkan bahawa saya ada menerima lamaran pernikahan dan sedang merancang ke arah majlis itu,” akui beliau lagi.

Anak Sulung Datuk Nora Tampil

Anak sulung kepada penyanyi Datuk Nora Ariffin, Mohd Syakir Iman Johan, 28, b.erang apabila ibunya sekali lagi dif.itnah selang beberapa minggu.

Mohd Syakir menerusi ciapan di Twitter meny.elar t.indakan seorang pengguna laman sosial berkenaan yang sudah kali kedua menabur f.itnah terhadap ibunya.

“Siapa yg dengar cakap zackrockstar tu memang kena b.odoh camtu je hahahahahahahaha teruskanlah sebar f.itnah sebab family aku meanmg takkan maafkan since dah dua kali hang buat taik. Buat malu a.rwah bapak hang je weh.

“Moga Allah je lah balas d.osa memfi.tnah hang. Jenis mak bapak tak reti didik anak ni, ni la hasilnya,” tulisnya di Twitter.

Sebelum ini, akaun sama zackrockstar mend.akwa pelantun lagu Di Persimpangan Dilema itu telah mengahwini Menteri Wilayah Persekutuan, Tan Sri Annuar Musa. Namun, perkara terbabit dina.fikan kedua-dua belah pihak.

Terbaharu, pengendali akaun sama mend.edahkan salinan sijil pernikahan yang did.akwa milik Nora dan Annuar.

Bagaimanapun, Nora tampil menepis sp.ekulasi tersebut namun mengakui pernah menerima lamaran pernikahan namun bukan daripada Annuar seperti yang did.akwa sebelum ini.

Buntu dengan fi.tnah terhadap ibunya itu, Mohd Syakir menganggap ti.ndakan menularkan kisah tidak tepat itu akan mendapat ganjaran setimpal.

“Tak pasti apa niat kamu. Cuma percayalah, ini kali kedua dia mence.tuskan f.itnah sama mengenai Annuar Musa berkahwin dengan ibu saya.

“Kalau kamu okey apabila orang memfi.tnah kedua-dua ibu bapa anda jadi kamu pun sama dengan individu itu,” tambahnya lagi membalas komen pengguna lain.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Astro Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "Sijil Nikah Nora Ariffin Terseb4r, Sekali Ank Sulvngnya T4mpil Ded4h Perk4ra Seben4r"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*