“Ada Gewe Doh!” Anak Bujang DSV Tunjuk Wajah Kekasih, Sekali Netizen Perasan Benda Lain

Siapa sangka rupa-rupanya dalam diam, anak bujang Dato’ Seri Vida iaitu Kacak atau nama sebenarnya Muhammad Eric Zaquan sudah mempunyai kekasih hati yang sangat cantik!

Perkara itu didedahkan sendiri oleh Kacak di akaun TikTok miliknya sehingga membuatkan ramai yang berasa cemburu!

VIDEO :

Posting tersebut telah ditonton hampir 400ribu kali dan mendapat sebanyak 25,000 likes yang mana menunjukkan ramai ‘merestui’ hubungan mereka itu.

Namun apa yang lebih menarik lagi ialah komen yang ditinggalkan oleh pengikutnya di laman TikTok!

Rata-ratanya terkejut selepas mengetahui Kacak sudah mempunyai kekasih hati dan ada juga yang sempat membawa watak sebagai DSV pada ruangan komen tersebut.

Bermacam-macam gaya ala-ala DSV ada dekat dalam komen tu sampai ramai yang turut terhibur.

VIDEO :

Nampaknya tak lama lagi nanti DSV dah nak dapat menantu, maka ramai lah gadis di luar sana yang patah hati dengan Kacak ya.

Agak-agak DSV tahu ke tak ya yang Kacak dah ada kekasih hati, tak sabar pula nak tahu apa reaction beliau!

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:fm

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Ada Gewe Doh!” Anak Bujang DSV Tunjuk Wajah Kekasih, Sekali Netizen Perasan Benda Lain"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*