Fazura “Live IG” Dengan M4ta Ketvmbit, Netizen Tetap Puji Cantik Siap Bagi Petua Surutkan Bengk4k

Pelakon jelita, Nur Fazura atau nama lengkapnya, Nur Fazura Sharifuddin membuat “Live IG” selama 59 minit untuk mengajak peminatnya berborak, semalam.

Isteri aktor kacak, Fattah Amin, itu yang tampil bersiaran “live” dengan mata bengkak di sebelah kanan telah mencuri perhatian ramai.

” Mata Faz bengkak sebelah, ini adalah apa orang panggil? ketumbit ”

” Saya rasa ini hari ketiga lah bengkak sebelah. Jadi macam tak tahu apa nak buat kan ” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nur Fazura (@missfazura)


Dalam ruangan “live” itu, selain menjawab soalan-soalan daripada peminat, Fazura turut berkongsi perkembangan anaknya, Nur Fatima Aisya yang kini sudah berusia 9 bulan.

Ditanya peminat samaada Fazura dan Fattah sudah divaksin atau belum, Fazura memberitahu mereka berdua masih belum divaksin dan sedang menunggu giliran.

” Vaksin? belum, kami masih menunggu giliran. Kita menanti dan Faz mohon (doa) setiap hari bila akan tiba giliran kami. InsyaAllah akan tiba. ”

” Jadi kita tak nak lah terlalu macam mendesak atau nak kedepan walaupun belum tiba giliran kita. Siapa yang patut didahulukan, didahulukan dulu insyaAllah ” katanya.

Sementara itu, ramai peminat berkongsi petua cara untuk mengurangkan bengkak ketumbit dan dalam masa sama ada yang turut memuji penampilan Fazura yang sentiasa cantik walaupun sebelah matanya bengkak.

Satu sahaja penulis nak puji sikap Fazura ini, dia tetap yakin untuk buat “live” dengan peminat walaupun mata tengah bengkak. Sesetengah orang, kalau mata ketumbit biasanya tak nak orang tengok dan siap pakai “spek” hitam lagi.

Apa-pun, dia memang sentiasa cantik walaupun mata bengkak. Diharapkan semoga mata Fazura cepat sembuh ya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Cari

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "Fazura “Live IG” Dengan M4ta Ketvmbit, Netizen Tetap Puji Cantik Siap Bagi Petua Surutkan Bengk4k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*