“H4ru Biru Sebab Kek..”Gelagat Anak Shukri Yahaya Berebut Kek Hari Jadi Raih Perhatian!

Macam-macam kisahnya bila anak-anak kita menyambut hari lahir mereka. Ada yang tak mahu potong kek, ada juga yang nak tiup lilin sentiasa dan macam-macam lagi.

Gelagat anak kepada pelakon, Shukri Yahya dan Tya Adnan yang menyambut hari lahir anak kedua mereka, Maleeq Mikayl turut sama menarik perhatian wargamaya.

Mana tidaknya, bukan hanya kek comel jadi perhatian bahkan rebutan dua beradik, Maleeq Mikayl dan kakaknya, Aaira Ameena turut sama menarik perhatian warganet.

“Drama satu episod 20/7. Si adik @maleeqmiqayl nak tepuk cake tu, yang si kakak @aairaameena tak bagi takut cake bocor. Hahahhahah bocor means pecah.

“Last-last berjaya jugak adik bocorkan cake tu.

” Frusttttt si kakak, sampai sudah dia tak de mood nak makan cake sebab cake dah tak cantik,” kongsi Tya menerusi Instagramnya.

Aksi comel dua beradik ini sudah semestinya jadi perhatian. Masing-masing terhibur dengan aksi Maleeq yang berusaha memegang kek, begitu juga dengan kakak yang tidak kek dipotong dek kerana terlalu cantik.

Jom kita tengok gelagat dua beradik ini. Memang comel!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tya Adnan (@tyaadnan)


Akhirnya kek sudah dibocorkan!

Marah pun sempat main rambut
Dalam pada marah, si kakak sempat juga main rambut malah langsung tidak memarahi adiknya. Pandainya Ameena!

Muka puas hati

Terdahulu, Shukri dan Tya mendirikan rumah tangga pada 20 November 2015 dan dikurniakan dengan dua orang cahaya mata, Aaira Ameena dan Maleeq Mikayl.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Tya Adnan

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“H4ru Biru Sebab Kek..”Gelagat Anak Shukri Yahaya Berebut Kek Hari Jadi Raih Perhatian!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*