“Dif1tnah S1hir Ank Sendiri..”Ibu Buntu Anak Der1ta dis1hir,Kini Terp4ksa Bawa Ke H0spital

Seorang ibu melalui dugaan terbesar dalam hidvp apabila dua orang anaknya, Aliya Mysara (Adik) dan Azri Daniel (Acik) dipercayai terkna ‘bu4tan’ individu yang tidak bertanggungjawab.

Menerusi perkongsian di laman Facebook, Rozita Ramli memuat naik kisah mengenai anak-anaknya yang menderita hampir separuh ny4wa sekali gus memohon doa orang ramai agar dua beradik tersebut diberikan kesembuhan.

Difahamkan, anaknya Aliya berkelakuan pelik dan bertindak di luar jangkaan seperti merangkak dan memanjat dinding rumah selain ‘merac4u’ akibat dir4suk dalam kejadian dipercayai di rumah mereka di Kota Bharu, Kelantan.

semoga Allah selamatkan anak ku 😭😭🤲🏻🤲🏻🙏🏻🙏🏻biasa ada ustaz yg bantu saat di serang 😭😭utk selamatkan anak kak g acik tpaksa kk gee bawa ke hospital 😭😭skrg kk gee tak kisah apa yg blaku janji anak kk gee selamat dari pada di serang😭😭byk yg wasap kk gee utk mbantu walau tahu apa yg blaku😭😭

Siang tadi, Puan Gee telah membawa anaknya ke hospital.

Manakala bagi Azri pula selain disih1r, difahamkan remaja berusia 17 tahun itu turut mengalami masalah bu4h pingg4ng kronik dan memerlukan rawatan rapi di sebuah hospital

kenape nk fitn4h kk gee sihir ank sendiri sedangkan kk gee sendiri x thu ustaz tuu pring gambar ,die mintak kk gee gambar hanye nk tgk katanye tetapi sebaliknye lain jadi ,kk gee sgt kecewa dengan tuduhan ni dan dlm masa yg same die nk bawak ank kk gee ke perlis untuk rawatan katanye, sebelum tuu die dh bawak ke homestay die untuk rawatan kk gee pon benarkan tanpa berfikir panjang ,tetapi benda ni terbalik pada kk gee dengan tuduhan kk gee menyhir ,kalau ade sape ii pandai berubat boleh la tgk keluarga kk gee , betul ke kk gee pernah sihir org ,kepada netizen tlg la jgn terus mengecam kk gee sebab semua ni bukan kehendak kk gee😔 ,apabila ank kk gee kene rasuk ustaz tanye siapa tuanye jadi die sebut name sekian ii ,pastu ustaz mintak nk tgk gambar org yg disebut ank kk gee ketika kene rasuk , apabile kk gee tanye die nk buat ape die kata ni bukan urusan kk gee , jadi kk gee memang x pernah thu tentang gambar ii tuu😔sebab ustaz tuu x bagithu kk gee yg die nk pring gambar ii tu..kk g tak suka cakap hal yg tak betul jadi nak pcaya atau tidak itu hak masing2..kepada yg ada ilmu agama atau yg dapat tgk tlg scan kk g ni ada sihir org ke janji kena jujur kerana Allah.kk g hanya terima semua org yg ingin mrawat anak2 gee tu je . selebih tu kk gee tak boleh tanya byk nanti prubat2 kata kk gee tak pcaya pada mereka..sebab mereka dtg jauh niat nak bantu kk g dan anak2. jadi kk g tak tahu niat dan hati manusia .cuma kk g bsyurkur ada yg dtg mbantu tu je cara mereka kk g tak tahu.

Dipercayai Puan Gee telah memanggil seorang Ustaz dari Perlis untuk melihat keadaan anak-anak nya.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Facebook rozita78

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

 

Be the first to comment on "“Dif1tnah S1hir Ank Sendiri..”Ibu Buntu Anak Der1ta dis1hir,Kini Terp4ksa Bawa Ke H0spital"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*