4 Tahun Bercinta ‘Boyfriend’ Cur4ng Dengan W4nita Lain, G4dis Dipvjuk Bapa Und4ng Seb4k

Setiap pasangan yang bercinta sudah pastinya mengimpikan perhubungan tersebut berkekalan hingga ke jinjang pelamin. Namun, ada pasangan yang ‘terkandas’ dan terpaksa melupakan hasrat tersebut berikutan beberapa faktor. Apa yang lebih menyakitkan, apabila wujudnya orang ketiga yang menjadi punca keret4kan perhubungan tersebut.

Gadis cekal ditinggalkan kekasih

Seperti video dikongsi seorang wanita dari Indonesia dikenali sebagai Nabila, menceritakan adiknya yang terpaksa akur dan reda susulan ditinggalkan teman lelakinya setelah empat tahun bersama. Menerusi video tersebut, gadis cekal ini gagal menahan seb4k sebelum dipeluk dan dipujuk oleh ayahnya.

Ceritanya adik aku putus dengan teman lelakinya yang sudah 4 tahun bercinta. Putus macam itu sahaja. Padahal keluarganya dah saling kenal antara satu sama lain. Pergi mana-mana semua sekali. Ya Allah sakitnya.

Apa yang lebih mengejutkan, apabila bekas teman lelakinya dipercayai berlaku curang dengan gadis lain yang dikenali menerusi permainan atas talian.

Lelaki bagitahu dia dah bosan, dah tak sayang dekat dia. Terus lelaki ni cur4ng dengan gadis lain yang dia kenal daripada game ML.

Video tersebut kini telah memperoleh hampir 1 juta tanda suka dan pelbagai respons daripada netizen. Rata-rata netizen turut sebak melihat gadis ini yang dipujuk sendiri oleh ayahnya.

Video penuh:

Ayah tetap yang terbaik

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Ohbulan

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "4 Tahun Bercinta ‘Boyfriend’ Cur4ng Dengan W4nita Lain, G4dis Dipvjuk Bapa Und4ng Seb4k"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*