“Sibvk Betul P4sal P*en Or4ng”- Ayda Jebat Tempel4k “Makcik” G4ra G4ra K0men B1kin P4nas

Pelakon dan penyanyi, Ayda Jebat dan suaminya, Nabil Mahir sebelum ini mendedahkan mereka bakal menimang cahaya mata perempuan pada penghujung September ini.

Selain berita gembira itu, Ayda juga turut memberitahu bahawa dia akan melahirkan anak sulungnya nanti melalui kaedah pembedahan (czer) namun tanpa disangka, Ayda atau nama sebenarnya, Nur Suhada Jebat, 29, menerima banyak kritikan malah ramai warganet mempersoalkan tindakannya itu.

Menjawab kritikan dan komen-komen yang tidak sedap dibaca, Ayda memuat naik satu hantaran di Instagram miliknya bagi menjelaskan bahawa bersalin melalui kaedah pembedahan bukanlah sesuatu perkara yang perlu diperlekehkan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayda Jebat (@aydajebat)


Hantaran Ayda turut mendapat perhatian Doktor Say yang terkejut kerana isu kaedah bersalin atau “bersalin ikut tingkap” dipandang serong oleh segelintir warganet.

Selepas beberapa jam memuat naik hantaran terbabit, Ayda berkongsi pula satu tangkap layar memaparkan komen “bikin panas” dari seorang warganet di Instagram Story miliknya.

Pelantun lagu Parah-Parah itu menempelak komen dari seorang “makcik” kerana komen terbabit seakan memerli tujuannya bersalin secara pembedahan kononya ingin menjaga “bunga” supaya tidak kembang dan turut mempersoalkan saiz alat sulit suami Ayda?

Alahai makcik kan dah kena sedas, nak komen kenalah jaga adab bukan menaip ikut suka hati je.

Lagi pun bersalin ikut kaedah “Czer” pun sama saja, yang paling penting ibu dan anak selamat tanpa sebarang masalah contohnya macam pendapat seorang warganet ini.

Apa pula pendapat korang mengenai bersalin secara normal atau czer?

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Cari

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Sibvk Betul P4sal P*en Or4ng”- Ayda Jebat Tempel4k “Makcik” G4ra G4ra K0men B1kin P4nas"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*