“Kamu Tumpang Ke S!hir..” – Hafiz Mahamad K0ngsi Ada 0rg Yg Tdak Senang, Syafiqah Aina Men4ngis..

Sebut sahaja nama Hafiz Mahamad, pasti ramai juga mengenali isteri nya, Syafiqah Aina. Mereka seringkali berkongsi dengan pengikut pengikut halaman instagram mengenai aktiviti perniagaan yang dijalankan.

Terbaru, menerusi halaman ‘Story’ Instagram milik Hafiz Mahamad, beliau berkongsi klip durasi pendek yang isteri nya, Syafiqah Aina seperti d1sihir orang yang tidak senang dengan mereka.

Video dibawah:

Klip durasi pendek tersebut difahamkan telah mendapat persetujuan isteri nya juga untuk dikongsi pada pengikut pengikut nya dalam halaman Instagram.

Hafiz Mahamad juga berkongsi dengan memberi bantuan pada setiap staff nya yang akan melahirkan zur1at di hosp1tal swasta.

“Ingat dulu Aina surprise saya dia pregnant, sujud syukur & happy sangat waktu tu..”

“Tak lama selepastu, Allah jemput anak dalam kandungan tu waktu betul betul saya tengah tolong sahabat. Allah ambil pada waktu yg baik..”

“Waktu PKP ni, seronok tengok staff ada yg pregnant & nak melahirkan. Saya tumpang kebahagiaan mereka & decide untuk sponsor semua staff yg pregnant untuk melahirkan di swasta hosp1tal musim pkp ni..”

“Ada yg 2 minggu dah nak bers4lin & sepatutnya bers4lin di hosp1tal kerajaan. Last minit. Saya minta dia register ke swasta & taknak mereka fikir ttg cost hospital. Semalam pergi selesaikan semua bill hosp1tal staff yg melahirkan..”

“Bukan apa, saya hanya nk menghargai mereka & suami ada disebelah mereka bila bersalin. Staff saya ada yg baru kahwin & pregnant. Pasti duit nak pakai banyak, takpalah ada rezeki Allah ni dari berniaga ni. Kita berkongsi untuk memudahkan urusan mereka..”

“Alhamdulilah ramai anak anak saya dalam office tu nanti. Saya nk mereka happy..”

“Saya tumpang kebahagiaan mereka, nnt mereka doakan rezeki zuriat buat saya & isteri pula insyaAllah..”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber: IG hafizmahamad

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Kamu Tumpang Ke S!hir..” – Hafiz Mahamad K0ngsi Ada 0rg Yg Tdak Senang, Syafiqah Aina Men4ngis.."

Leave a comment

Your email address will not be published.


*