(Video) Walau Tersvngkur Di T4mpar Bapa, Anak Tetap Pert4hankan Bapa Dari Dipvkul

Siapa yang tak ger4m melihat seorang anak kecil dipvkul oleh bapanya sendiri di tempat awam. Hal ini bukan sahaja menjatvhkan maruah kanak-kanak tersebut, tetapi juga boleh disifatkn sebagai pend3raan.

Bapa pvkul anak depan orang

Menerusi satu perk0ngsian yang tular di Twitter, seorang pengguna dikenali sebagai @admqrie telah memuat naik kembali satu p0sting yag diperoleh di akaun TikTok berkenaan seorang lelaki memberi amaran kepada seorang bapa apabila dia memvkul anaknya sendiri.

Namun begitu, apa yang membuatkan net1zen berasa seb4k dalam ger4m adalah tindakan sp0ntan kanak-kanak berkenaan yang tetap mempert4hankan bapanya dari dik4sari oleh individu yang mer4kam video tersebut.

Dia yang telah dipvkul oleh bapanya sendiri menghaIang tubuh lelaki itu dari terus dik4sari per4kam video.

Seb4k tengok adik tuu

Susulan daripada tuIarnya video berkenaan, ramai yang telah meninggalkan k0men dengan mengec4m tindakan bapa kanak-kanak terbabit yang jelas melakukan pend3raan kepada anaknya.

Mereka juga turut berasa sed1h melihat kegigihan kanak-kanak perempuan itu dalam mempert4hankan bapanya yang sudahpun terjatvh dikasari individu yang ger4m dengan t1ndakan b1adapnya.

Realiti di Ch0w Kit..

Ger4m tengok dia Iempang anak sampai terjatvh..

Akibat terjervmus ke lemb4h naj1s..

Menerusi ruangan komen pengguna Twitter itu, saIah seorang net1zen telah memuat naik t4ngkapan layar posting dari Facebook mengenai anak beranak tersebut.

Ada yang mend4kwa bahawa bapanya merupakan seorang penag1h dan mereka hidup dijalanan sekitar Chow Kit.

Walau bagaimanapun, kesah1han lokasi tersebut tidak dapat dipastikan kerana belum ada sebarang kenyataan daripada mana-mana pihak.

Namun, ada pengguna media sosial ‘update’ keadaan terkini anak kecil ini berada bersama-sama dengan dengan per4kam.

Saya pun mak tiada, bapa tiada..

Menerusi video terbaru, dapat dilihat per4kam sedang berbual dengan anak kecil ini dan meIuahkan ingin menjaganya. Dia turut memberitahu yang dia tidak juga tidak mempunyai bapa dan ibu.

“Saya nak jadi mak kau, b4pak kau”

Semoga abang per4kam dan anak kecil ni dipermudahkan urusan sehari-harian. Harap pihak berwajib dapat ambil t1ndakan sewajarnya untuk bantu anak kecil ini.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Twitter @admqrie@_sshaa, OMM (Nuha Kefli)

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "(Video) Walau Tersvngkur Di T4mpar Bapa, Anak Tetap Pert4hankan Bapa Dari Dipvkul"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*