“Pakat dok panaih aku tk vaks!n..” Rita Rudaini Pel1k Dan Ger4m Dengan Sik4p Netizen?- ‘H4ti Bvsuk’

Pelakon jelita, Rita Rudaini mempersoalkan si.kap netizen yang ‘pan.as’ dengan dirinya yang tidak ma.hu divak.sin.

Pe.lik Dengan Si.kap Netizen Selepas Vak.sin

Menerusi Insta Stories, Rita menyatakan bahawa beliau hanya berada di rumah dan meluahkan rasa pelik terhadap si.kap netizen selepas mereka menerima vak.sin.

“Aku kat umah jaa…semua kan di hujung jari sekarang ni..shop online ja. Pakat dok panaih aku tak vak.sin. Aku pun tak faham depa ni sebenaqnya panaih pasal apa. Aku post benda kat IG takdak kena mengena dengan hidup tok nenek hampa pun hampa han.gat.

“Heran..pe.lik sungguh perangai segelintir orang selepas vak.sin ni. jadi pende3ngki, 24 jam hari-hari mengeji men.gutuk orang tak vak.sin, hati bu.suk, mengata men.gum.pat makanan hari-hari, sa.kit hati tengok life orang..Awat dok jadi lagu tu..”- soal Rita

Tambahnya lagi, beliau dianggap ‘meroyan’ oleh sesetengah netizen apabila membuat hantaran di media sosial.

“Bila kita cakap apa-apa, up apa-apa kata kita mero.yan. Yang hangpa hari-hari dok men.geji orang tak vak.sin dok panggil orang anti.vacc kat fb/ig tu bukan meroyan? Ooo tu zikir kan?- ujar Rita

Luah Rasa ‘Syukur’ Di.ke.ji Netizen Setiap Hari

Dalam pada itu, pelakon filem Mami Jarum ini turut meluahkan rasa ‘syukur’ kerana menerima ke.jian daripada netizen setiap hari.

“Pakat ketaq bi*i ketaq pe**aq dengan aku yang tak vacc ni pasai apa? Hari-hari depa nie dok ‘zikir’ pasal aku… Dengaq cerita dari orang production kat set pun hari-hari dok ‘zikir pasal aku.

“Hebatnya insan yang bernama RITA RUDAINI ni..Setiap hari orang keji dia.. Syukur alhamdulillah…’zikir’ lagi dan lagi dan lagi dan lagi please.”- kongsi Rita

Tambahnya lagi, netizen masih ‘panas’ dengannya meskipun setiap hari beliau berada di dalam rumah.

“Aku hari-hari dok rumah dok minum kopi ja pon,.Pakat ketaq la bi**k2, pe**aq semua dengan aku ni”- katanya

Sebelum ini, Rita pernah mendedah.kan bahawa nama beliau digu.gur.kan daripada sebuah tawaran biarpun sudah lama dimuktamadkan gara-gara prosedur Operasi Standard (SOP) MKN. Beliau turut menyifatkan Malaysia seolah-olah sebagai sebuah negara dis.kri.mi.nasi yang dalam kesusahan sehingga terpaksa naikkan ‘ben.dera putih’.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Murai.My

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Pakat dok panaih aku tk vaks!n..” Rita Rudaini Pel1k Dan Ger4m Dengan Sik4p Netizen?- ‘H4ti Bvsuk’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*