“Bvkan Filter Ye”- Bib1r Bengk4k Bak Angelina Jolie, Harris Anuar Syukur Dapat Rawatan Awal!

Pelakon Harris Anuar tidak menyangka sengatan daripada seekor tebuan mampu membuatkan bibirnya membengkak dalam skala agak luar biasa.

Menurut Harris, penampilan bibirnya yang dikatakan seolah-olah seperti aktres Angelina Jolie itu bukanlah daripada penggunaan ‘filter’ dan ia merupakan kejadian yang benar-benar berlaku.

“Kejadian berlaku awal pagi tadi waktu nak mandi, bangun untuk solat Subuh semua.

“Saya nak cuci muka, air sejuk. Then ada seekor tebuan hinggap dekat tuala.

“Saya tak perasan pun jadi bila bilas muka, then bila tutup je dengan tuala, tebuan tu terperangkap antara muka.

“Lepas tu tebuan terus zapp ketip, sengat di bibir. Terus jadi macam ni.

“Ini bukan filter ye guys,” katanya.

Ditanya mengenai kondisi kesihatannya sekarang, Harris berkata, dia terpaksa dimasukkan terus ke hospital.

“Doktor cakap kalau datang lambat tadi bahaya, takut tahap tiga. Now masih ok tahap dua, keadaan stabil cuma tekanan darah agak rendah.

“Bengkak pun Alhamdulillah dah surut dan stabil, cuma doktor kata kena monitor jantung.

“Doktor kata ‘annaphilatic shock’ nama reaction tu,” katanya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BANGKITBOTAK (@harrisannuar)


Sekadar info, kejutan ‘annaphilatic’ adalah reaksi alergi yang jarang berlaku pada skala yang agak teruk.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BANGKITBOTAK (@harrisannuar)


Kejadian ‘Annaphilatic shock’ ini boleh membawa maut jika tidak mendapat rawatan segera.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

Be the first to comment on "“Bvkan Filter Ye”- Bib1r Bengk4k Bak Angelina Jolie, Harris Anuar Syukur Dapat Rawatan Awal!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*