“Apa D0sa Budak Tu Dengan Korang?,” – Ude Wahid Ger4m Izreen Azminda Sering Dig4nggu Ketika Dalm Pant4ng. Ini Tind4kannya

Pemuzik, Ude Wahid tampil menyel4r sikap segelintir pihak yang berterusan meng4nggu isterinya yang juga merupakan pelakon, Izreen Azminda dengan kata-kata cac1an dan mak1an berhubung kisah lamanya.

Jelas Ude atau nama sebenarnya Muhammad Radzi Abdul Wahid, dia sememangnya berasa agak kec3wa kerana isterinya itu dikatakan masih lagi dig4nggu meskipun ketika sedang berp4ntang.

Malah, Uda turut mempersoal sikap segelintir pihak yang disifatkan seperti tidak senang melihat mereka menjalani kehidupan bahagia.

“Sudah-sudah la korang ni nak ganggu rumah tangga aku. Apa la yang korang semua tak pu4s hati sangat? Tak boleh ka tengok aku bahagia dengan kehidupan aku sekarang.

“Aku tak kac4u korang pun kan. Tak ganggu hidup korang pun kan. Tak habis-habis nak ganggu isteri aku yang dalam p4ntang,” tvlisnya.

Rasa ger4m tersebut dikongsikan send1ri oleh Ude menerusi sebuah hantaran yang dimuat naik di ruangan Instagram stories.

Dalam pada itu, Ude turut menzahirkan rasa terk1lan apabila anak-anaknya yang tidak berd0sa turut menjadi mangsa kebenc1an orang ramai dikebanyakkan platform media sosial.

Lantas, Ude berh4rap agar sikap tersebut dapat dihentikan agar tidak menjadi ikutan kepada orang lain.

“Aku tak faham betul la manusia macam ni. Tak boleh ‘brain’. Stoplah benda-benda tak berfaedah ni.

“Nak DM (mesej langsung) sampai h1na anak kami yang tak bers4lah ini. Apa d0sa budak tu dengan korang semua? Bert4ubatlah. Semoga Allah ampunkan d0sa kita semua,” ujarnya lagi.

Terdahulu, Uda dan Izreen baru sahaja menyambut kedatangan cahaya mata kedua mereka yang lahir pada 21 September lalu.

Sekadar informasi, sebelum mend1rikan rumah tangga bersama Izreen, Ude pernah berkahwin bersama Intan Saleh dan telah pun dikurniakan dua orang cahaya mata.

Bagaimanapun pasangan ini memvtuskan untuk bercer4i selepas Ude mengahwini Izreen pada 8 Ogos 2017 di sebuah majlis yang diadakan secara tertutup.

Lafaz cer4i dibuat pada 22 Mac 2018 di mahk4m4h Rendah Syariah Gombak Timur, selepas lima bulan tidak tinggal sebumbung.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Instagram Uda Wahid

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Apa D0sa Budak Tu Dengan Korang?,” – Ude Wahid Ger4m Izreen Azminda Sering Dig4nggu Ketika Dalm Pant4ng. Ini Tind4kannya"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*