”Gur4u-Gur4u”-Dapat Soalan ‘Pɑn4s’, Sekali Ini Reaksi Fazura!

Pelakon, Fazura mencuit hati netizen selepas menerima soalan ‘panas’ lalu tular di aplikasi TikTok setelah dikongsikan semula oleh akaun, Fazuraoffical Stokis dimana pelakon jelita ini ditanyakan satu soalan.

Soalan tersebut berbunyi, “Fattah Amin atau Fatima? Choose,” yang lalunya mengundang Fazura juga terd1am selepas menerima pertanyaan seperti itu.

Apa tidaknya, Fazura perlu memilih antara anak, Nur Fatima Aisya mahupun suaminya, Fattah Amin dimana dua insan kesayangannya itu.

Walau bagaimanapun, pilihan jawapan Fazura dengan memilih anaknya membuatkan ramai faham kerana setiap ibu pasti lebih memilih anak mereka berbanding suami apabila menerima pertanyaan sebegitu.

Tetapi lebih mencuit hati peminat terhadap pelakon jelita ini, reaksinya menjawab soalan tersebut bersama sebab pemilihannya itu mengundang netizen terhibur dengan keluarga selebriti popular ini apabila Fazura sempat bergurau.

Hantaran video di ruangan aplikasi TikTok itu dengan pantas menarik tumpuan peminat Fazura yang dalam pada masa yang sama terpukau dengan kecantikannya.

“Bijak jawapan Faz ni bila terpaksa pilih antara suami atau anak”

“Apesal la muka dia lawa sangat, tak tahu nak cakap la dia punya cantik ni”

“Tulah kami warga wanita, kalau suami wak hal lantak p lah… janji kita hepi dengan anak anak”

“Mostly kalau ibu-ibu… ditanya soalan begini, mereka akan pilih anak juga aku tengok”

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:HCL

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "”Gur4u-Gur4u”-Dapat Soalan ‘Pɑn4s’, Sekali Ini Reaksi Fazura!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*