“Kau Memang Kaki Bel1tlah” Micheal Ang Mintak lqbal Jumpa D0ktor Saklt Jlwa, Sekali lqbal Tay4ng Mercedes RM1Jvta

Sutradara terkenal Michael Ang memberiAmaran kepada usahawan sensasi lqbal Zulkefli agar tdak mengheret namanya dalam drama marketing seperti yang sedang tular ini.

Tegas Michael, dia tdak kisah atau cmburu dengan kekayaan yang dipunyai lqbal dan menasihati agar mencari individu lain untuk menumpang vlral.

“Shut up Ada aku kisah kereta kau sejuta ke RM20,000. Kereta RM3 juta pun aku tk kisah atau cmburu Tapi jangan heret nama aku untuk marketing sampah ini semua.

“Satu dah diam, kau cari aku pula buat modal kau? Macam inilah, nak tayang kereta kat muka aku silakan sebab memang boleh sewa kereta itu.

“Sama juga beli jam beratus ribu suruh siap balut semua tapi yang beli cuma satu je. Propa macam ni orang akan bercakap ya.

“Satu nasihat, orang akan bercakap ya. The truth will be told Simpan pr0pa dan keb0d0han itu. Pergi cari orang lain untuk vlralkan diri sendiri,” kata Michael.

Michael juga menegaskanPerbualan mengenai Iqbal hanya pernah dibincangkan sekali sahaja menerusi sesi siaran langsung baru-baru ini.

“Kau dahParah ni. Are youDelusi0nal ker apa? Baik pergi jumpa d0ktor saklt jlwa Or you are just playingDumb?

“Berhari aku cakap pasal kau? Kau duduk bumi mana eh? Kau memang kaki belitlah Aku cakap pasal kau sekali je, masa live dengan DatukVida Berpenyaklt rupanya kau ni” kata Michael lagi.

Sehubungan itu, maklum lqbal selain menghormati Micheal, dia tampil bersuara bagi mempertahankan diri setelah beberapa hari namanya disebut-sebut.

“Bertahun-tahun saya simpan nombor Mr. Ang jika suatu hari saya mahu terbitkan filem, tetapi Mr. Ang telah mel0ntarkan fltnah terhadap saya.

“Kata suara saya kepit macam p0ndan pencen,” jawabnya.

lqbal juga dalam masa sama bersedia untuk menunjukkan semakan pendaftaran kenderaan mewah yang dimilikinya sebagai bukti dirinya mampu.

“Nanti boleh semak JPJ nombor plat kereta Mercedes RM1 juta itu atas nama siapa ya. Saya tdak pernah tayang kerana saya juga punya privasi.

“Seperti Michael katakan, jamFake yang saya pakai itu adakahPalsu atau original, boleh semak,” tambahnya lagi.

Kec0h sejak semalam apabila Michael tampil mengadakan sesi siaran langsung bersama Datuk Seri Vida mengulas semula mengenai ‘drama marketing’ terjah rumah lqbal seawal 3 pagi dan aksi-aksi tdak logik yang sengaja dirancang untuk tujuan meraih perhatian dan vlral.

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!

Jangan Lupa Juga Untuk Follow Kami di Page@KLMENJERIT

Sumber:Gempak

PERHATIAN: Pihak KLMENJERIT tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak KLMENJERIT juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

 

Be the first to comment on "“Kau Memang Kaki Bel1tlah” Micheal Ang Mintak lqbal Jumpa D0ktor Saklt Jlwa, Sekali lqbal Tay4ng Mercedes RM1Jvta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*